Ja es pot visualitzar en línia el curtmetratge creat en el marc del projecte “Viu els carrers” de la Bisbal

La Bisbal d’Empordà.- Aquest diumenge passat el Teatre Mundial va acollir la projecció d’un curtmetratge creat en el marc del projecte “Viu els carrers”, organitzat per l’Àrea de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

La peça audiovisual mostra una visió del projecte, així com els processos de l’equip que ha format part del grup: a partir d’ara també es pot veure en línia a través del canal de youtube municipal.
El projecte “Viu els carrers” neix de la motivació d’incentivar i millorar la participació i convivència del col·lectiu de persones joves en la vida comunitària, a través de dinàmiques socials cooperatives a l’espai públic del municipi. L’actuació es duu a terme des d’una mirada feminista i, cada any, la temàtica de “Viu els Carrers” canvia segons les necessitats i prioritats socials comunitàries emergents.
Va ser el gener passat quan va arrencar la tercera edició del projecte “Viu els carrers”. Enguany ha comptat amb una dotzena de participants i ha estat dinamitzada novament de manera conjunta per l’Àrea de Joventut i l’escola Brave Skate. La iniciativa, dirigida al jovent interessat en el món de l’skateboarding, ha permès descobrir-ne algunes tècniques, alhora que ha servit per posar en valor l’espai públic i apoderar al jovent per tal que faci ús d’aquest espai, generant activitats de qualitat i fomentant hàbits de vida saludables. A més, a part de treballar l’activitat física, també ha tocat d’altres aspectes al voltant del món de l’skateboard, com ara el muntatge de monopatins.

Tags: convivència, cultura, curtmetratge, joventut, joves, La Bisbal d'Empordà, projecte, skate park, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La pluja no impedeix realitzar la cantata “El somriure de la princesa” interpretada per 250 nens i nenes de totes les escoles de primària de Sant Feliu
Notícia següent
Palafrugell comptarà amb 2 milions d’euros dels fons Next Generation per a la millora del seu model turístic

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes