Ja estan a la venda les entrades de la 23ª Nit d’Il·lusió de Santa Cristina

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- Un any més Mans Màgiques del Món ja té a punt la nit més màgica d’estiu de la Costa Brava.

Aquesta vegada, l’espectacle internacional de màgia apte per a tots els públics, la 23ª Nit d’il·lusió, tindrà lloc el divendres 12 d’agost a l’Espai Ridaura de Santa Cristina.
El programa està format, com sempre, per primeres figures del món de la màgia com Jean Garin, Mario López, Jimmy Delp, Zheng Fusion, Peki, Hector Mancha i l’il·lusionista Xevi, el coordinador i director del festival. Aquests grans artistes de la màgia representaran, a la 23ª Nit d’il·lusió, números de màgia còmica, de màgia moderna, de grans il·lusions, de màgia espectacular… que es poden veure en sales de festes i en els canals de televisió d’Europa i d’Amèrica del Nord.
Mans Màgiques del Món ja ha posat a la venta les entrades, localitats numerades, al preu de 22€. Es poden adquirir a www.codetickets.com. Per a més informació es pot adreçar a l’Oficina de Turisme a través del telèfon 972 05 78 65. La 23ª Nit d’il·lusió, que començarà, puntualment, a 2/4 d’11 de la nit, és un espectacle que té el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina i la col·laboració de La Casa Màgica.

Tags: Casa Màgica, cultura, entrades, Espai Ridaura, espectacle, Il·lusionista Xevi, màgia, nit d'il·lusió, Santa Cristina d'Aro, societat
Notícia anterior
El vicepresident Pau Presas i el diputat Joan Fàbrega es reuneixen amb la Cambra de comerç de Palamós i visiten empreses de la comarca
Notícia següent
El radar de la C-31 a Castell d’Aro multa 44.300 conductors el 2021 i és el que més infractors caça a la demarcació

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes