Josep Maria Surroca relleva Narcís Coll com a jutge de pau de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí.- L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha celebrat aquest dilluns un acte institucional per oficialitzar el relleu de Narcís Coll per Josep Maria Surroca com a jutge de pau del municipi.

El canvi es va aprovar oficialment en el Ple de desembre i l’acte d’avui, celebrat a l’Auditori del Museu de la Mediterrània, ha servit per reconèixer i agrair a Coll els 16 anys de servei a favor de la bona entesa entre veïns i veïnes, així com per donar la benvinguda i desitjar molta sort a Surroca en aquesta nova etapa.
L’alcalde, Jordi Colomí, ha tingut paraules molt emotives i elogioses cap a Coll per la bona tasca realitzada al llarg d’aquests anys i pel seu exemple d’implicació i bonhomia. L’alcalde ha destacat el seu caràcter discret, conciliador i compromès amb la responsabilitat assignada, fet que l’han convertit al llarg dels anys en una persona molt respectada i ben valorada.
Per altra banda, ha desitjat molta sort al nou jutge de pau, Josep Maria Surroca, convençut que la seva dilatada experiència de servei públic com a regidor de l’Ajuntament i implicació amb nombroses iniciatives cíviques, li permetran realitzar una magnífica tasca. Surroca va ser regidor durant tres mandats, del 1999 al 2011, dos dels quals, a l’equip de govern.
L’alcalde ha obsequiat Coll amb un llibre on es recull la història del municipi, mentre que a Surroca li ha lliurat el pin amb la insígnia municipal.
En acabar la intervenció de l’alcalde, tant Coll com Surroca han dirigit unes paraules als membres del consistori i finalment s’han fet una foto de família amb els regidor i les regidores.
Coll s’ha mostrat molt privilegiat d’haver pogut exercir el càrrec durant aquest 16 anys i d’haver contribuït, en la mesura de les seves possibilitat a la bona entesa veïnal, a banda de tota la feina administrativa i protocol·lària que implica ser jutge de pau.
D’altra banda, Surroca s’ha mostrat molt il·lusionat per la confiança en la seva elecció i ha avançat, entre d’altres, que vol donar molt importància a la mediació i la difusió de les tasques que té assignades un jutjat de pau, sovint poc conegudes pel conjunt de la població.

Tags: acte institucional, Ajuntament de Torroella de Montgrí, jutge de pau, relleu, serveis, societat, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els Agents Rurals denuncien diverses construccions il·legals dins el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà
Notícia següent
Salut declara 43.868 nous casos i 89 morts, amb 58 ingressats més (2.290) i 20 crítics més a l’UCI (520)

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes