La Biblioteca de Roses renova la seva web

Roses.- La Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses ha renovat la seva web, proporcionada pel servei de biblioteques de la Diputació de Girona, oferint una imatge més actual i una estructura molt visual i pràctica que permet navegar per les diferents seccions i serveis d’una manera àgil i entenedora.

 Des del moment en què s’entra a la nova web de la Biblioteca de Roses (https://www.bibgirona.cat/biblioteca/roses), l’usuari accedeix ja a una primera pantalla on es destaquen les seccions més consultades pels usuaris, facilitant així una ràpida recerca de la informació desitjada. Aquests apartats són: Busques un llibre?, amb accés directe al catàleg de la biblioteca; Per mirar, llegir, escoltar…, que ofereix guies de lectura amb recomanacions per temàtiques; l’apartat És notícia; la secció Han arribat…, amb guies de novetats mes a mes; i, finalment, Vols reservar un ordinador?
A mida que es descendeix per la pàgina inicial, apareixen també altres informacions i serveis destacats que l’equipament ofereix, com l’Agenda d’activitats amb informació de les sessions dels Clubs de Lectura, Hora del Conte, etc; el servei e-biblio; Tallers; Fer-se el carnet; Blocs; Dossier de Premsa; presentació de l’equip; contacte i mapa de situació de l’equipament.
Una nova eina amb una acurada presentació gràfica i imatges de qualitat, que permet fer ús dels serveis web de la Biblioteca i conèixer totes les novetats i informacions que l’equipament actualitza constantment, d’una manera senzilla i molt amena.

Tags: ajuntament de Roses, biblioteca, cultura, lectura, llibres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Mascaretes infantils, aquest dissabte a Santa Cristina
Notícia següent
El Festival “Flors i Violes” tindrà un primer tastet aquest 1 de maig amb una programació virtual a través d’Instagram Live

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes