La Bisbal d’Empordà celebra el CIR(CUIT), un recorregut per les botigues taller de ceràmica

La Bisbal d’Empordà

Aquest dissabte, 11 de maig, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà organitza un recorregut amb presentacions i activitats a les diferents botigues taller de ceràmica de la ciutat.

La jornada vol servir per gaudir de la ceràmica, visitar cada botiga taller, connectar amb als artesans i passar una bona estona amb les diverses activitats proposades. La nova acció de coneixement i promoció, sota el nom de CIR (CUIT), té l’objectiu final de fer que els visitants descobreixin l’artesania de la Bisbal.
En declaracions de la regidora, Laura Irla, “en la nostra tasca de promoció i dinamització dels nostres recursos comercials i artesanals, amb el programa CIR (CUIT), aspirem a enaltir i donar visibilitat a la rica tradició ceramista de la Bisbal d’Empordà, convidant visitants i residents a descobrir la màgia que s’amaga darrere de les nostres botigues taller». I és que mitjançant un recorregut amb activitats culturals i presentacions, s’ofereix una oportunitat única per connectar amb els artesans i gaudir d’una experiència enriquidora: “el programa CIR (CUIT) no només ofereix una mirada íntima a l’artesania local, sinó que també serveix com a plataforma per al foment de la cultura i la creativitat”, ha afegit.
La jornada inclourà presentacions audiovisuals, actuacions de dansa contemporània i demostracions gastronòmiques. Cada parada del recorregut promet sorprendre i captivar els assistents. “Amb la col·laboració de les botigues taller participants i l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, es pretén crear un esdeveniment que no només entretingui, sinó que fomenti el diàleg i la interacció entre artesans i públic”, ha explicat Irla.

Tags: activitats culturals, artesans, botigues, ceràmica, ceramistes, cultura, dinamització del comerç, La Bisbal d'Empordà, recorregut, societat
Notícia anterior
4a Diada per a la Mobilitat Segura i Sostenible de Sant Feliu
Notícia següent
Nova edició de la Mostra del Disc Antic de Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes