La Bisbal s’adhereix al programa Reallotgem.cat de la Generalitat de Catalunya pel lloguer d’habitatges

La Bisbal d’Empordà.- L’Ajuntament de la Bisbal s’ha adherit al programa Reallotgem.cat de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquest programa la ciutadania que tingui un pis per llogar a la Bisbal el pot posar a disposició de l’Agència de l’Habitatge, organisme que gestionaria el pis i amb qui se signaria un contracte de lloguer per 5 anys i s’abonaria el pagament en una sola vegada de la renda dels primers 18 mesos del contracte i la fiança. El lloguer seria a preu de mercat i, alhora, es garantiria el retorn de l’immoble en bones condicions per part de la Generalitat de Catalunya.

L’import màxim de la renda mensual dels contractes de lloguer s’ajustarà a l’índex de referència dels preus del lloguer de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el que estableixi la Llei 11/2020, del 18 de setembre, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d’arrendament d’habitatges. Les persones propietàries d’un habitatge que el vulguin llogar a través del programa Reallotgem.cat poden contactar amb l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal per tal d’informar-se amb detall del procediment que cal seguir: presencialment de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores a l’Ajuntament Vell (carrer de les Mesures, 17), al telèfon 678551570 o al correu electrònic acciosocialiciutadania@labisbal.cat.
El programa Reallotgem.cat, impulsat per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, vol servir destinar a lloguer social habitatges de propietat privada o apartaments, incrementar la dotació d’habitatge social per posar a disposició de les meses d’emergències o facilitar el reallotjament de les persones en situació d’emergència econòmica i social procedents de la Mesa d’emergències de Catalunya o municipal. Alhora, Reallotgem.cat també té l’objectiu d’aturar desnonaments, mantenir a la família en el mateix habitatge i reduir l’increment de casos pendents de resoldre procedents de les Meses d’Emergència.

Tags: adhesió, Generalitat, habitatge, La Bisbal d'Empordà, lloguer, pisos buits, programa, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Administrades més de 18.600 noves dosis de la vacuna contra la Covid-19
Notícia següent
Castell-Platja d’Aro celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes