La Borsa Empordà Professionals estrena nova imatge

Baix Empordà

El portal Empordà Professionals, la borsa comarcal d’ofertes de feina, estrena nova web i pretén generar un espai d’interacció entre persones en cerca o millora d’ocupabilitat i empreses que busquen personal.

La web https://borsa.baixemporda.cat/ porta activa des del 2017 i pretén generar un espai d’interacció entre persones en cerca o millora d’ocupabilitat i empreses que busquen personal.
Durant aquest any s’han gestionat 1138 ofertes de treball i s’ha acollit 9300 persones en procés de recerca de feina.
Sota l’objectiu de millorar en l’ocupació de qualitat a la comarca del Baix Empordà, el servei pretén oferir una àmplia oferta de llocs de treball per tal d’esdevenir un espai de referència que posa en contacte, de forma confidencial i gratuïta, a les persones que s’hi troben inscrites amb les empreses que hi formen part. S’hi podran trobar ofertes que van des de l’hostaleria fins a l’administració.
Altres actualitzacions que inclou son l’apartat de notícies, on es podran llegir les darreres novetats pel que fa a activitats i actes del mateix consell, vinculades amb la cerca de feina, l’emprenedoria i consolidació empresarial, entre d’altres.
Aquesta nova borsa suposa també una millora per tots els ajuntaments col·laboradors i els diferents clubs de la feina del territori. És un espai més dinàmic i automàtic que permet una experiència més ràpida per l’usuari i que ens permetrà analitzar les dades del territori. També pretén esdevenir una eina de referència per les empreses de la comarca amb recursos més actualitzats per proporcionar una experiència de navegació més positiva.

Tags: Baix Empordà, borsa, Consell Comarcal, empreses, feina, ocupació, serveis, societat, treball, web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Teatre Mundial acull un acte de reconeixement a Dolors Fuster i Antoni Martí pels seus 55 anys de dedicació al cinema i al vídeo
Notícia següent
Magnífica jornada d’atletisme a Palafrugell

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes