La brigada municipal torna a actuar en aquest inici de curs per dignificar els entorns dels centres educatius de la Bisbal

La Bisbal d’Empordà.- Aquestes darreres setmanes, per tal de garantir l’èxit de la represa escolar i per dignificar els entorns, la brigada municipal ha fet treballs intensius de posada a punt a les escoles de la Bisbal d’Empordà i al seu entorn més immediat.

D’una banda s’han fet tasques de manteniment de les zones verdes als patis dels centres educatius bisbalencs. Al Joan de Margarit s’han fet treballs de reparació a la cuina, que estava sense aigua potable per una fuita.
Alhora, també s’han dut a terme actuacions de manteniment i senyalització de pintura vial dels voltants de les zones escolars, repassant tots els passos, així com dels bancs de la via pública més propera.
El regidor de Via Pública, Xavier Dilmé, considera “una prioritat del nou govern tots aquests petits treballs que s’han fet a les instal·lacions i sobretot a la via durant les darreres setmanes. Quan estàvem a l’oposició demanàvem al govern del moment que ho fes i no es feia. És normal que ara nosaltres ho fem”. Dilmé explica que a partir d’ara s’anirà fent puntualment abans de cada inici de curs i que queden algunes coses pendents que s’aniran executant en els propers dies: “volem fer alguna petita millora de mobilitat i instal·lar més mobiliari urbà a demanda de pares i mares”. Dilmé també ha volgut destacar que sovint hi ha crítiques que no es veu la brigada al carrer tot el que es voldria, “però estan dins les escoles treballant per la seguretat i la dignificació dels centres a on van els nostres petits, que també és funció seva i cal explicar-ho”.

Tags: brigada, curs escolar, escoles, La Bisbal d'Empordà, manteniment i conservació, millores, serveis, societat, via pública, zones verdes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Palamós Gent Gran inaugura una exposició de pintura de José Franco, usuari del centre
Notícia següent
Activitats culturals destacades d’aquest cap de setmana al Baix Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes