La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols celebra els Premis Cambra 2023

Sant Feliu de Guíxols.- La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va celebrar aquest passat divendres el Premis Cambra 2023 en una gala a l’Hotel S’Agaró, que va congregar més d’un centenar de persones, entre ells nombrosos empresaris i autoritats.

La Cambra va reconèixer a 10 empreses destacades dels sectors del comerç, la indústria, el turisme i els serveis, del Baix Empordà, el Gironès i la Selva, les tres comarques de la demarcació de la Cambra ganxona. Els premis van estar lliurats pel president de la Cambra de Sant Feliu de Guíxols, Pere Ayach, i pel president de la Cambra d’Espanya, José Luis Bonet.
Aquest 2023, els Premis Cambra van guardonar en les seves diferents categories:
· Premi a la Tradició Comercial a RM Art Estil, de Cassà de la Selva, amb motiu dels seus 75 anys, recollit per Rosa Maria Cabarrocas i la seva propietària, Cristina Duran.
· Premi al Dinamisme Comercial a Marfranc, de Platja d’Aro, que ha recollit el seu propietari, Salvador Giraut.
· Premi a la Tradició Turística al Restaurant Bahía, de Tossa de Mar, recollit pel seu propietari, Joan Bahía.
· Premi a la Sostenibilitat Turística a Casa Santa Elena, de Solius (Santa Cristina d’Aro), recollit per la seva directora, Raquel Gonzaga.
· Premi a la Inversió Turística al Club Nàutic Port d’Aro, de Castell-Platja d’Aro, que ha recollit la seva directora, Maria Muñoz.
· Premi a la Projecció Turística Internacional a l’Hotel Barcarola, de Sant Feliu de Guíxols, guardó recollit per la seva directora, Ylonka Van Veenendaal.
· Premi al Desenvolupament Sostenible a Organic Cotton Colours, de Santa Cristina d’Aro, recollit pel seu CEO, Santi Mallorquí.
· Premi a la Innovació a Utopic, de Vidreres, pel seu projecte menutsGIRONA, que han recollit els seus propietaris, Gerard Serra i Maria Artigas.
· Premi a la Trajectòria en l’ofici de joier/a a Joieria Marta Avinyó de Sant Feliu de Guíxols, recollit per la mateixa propietària, Marta Avinyó.
· I Premi al Projecte Social a la Fundació Àuria, pel projecte FOR&FROM, premi que han recollit Natàlia Coll, Mònica Kruzinska, Olga Cortés i Javier Rubio, treballadors de la fundació a les botigues Outlet que el Grup Indetex té a Llagostera.

A l’inici de l’acte, el president Ayach va destacar que aquests premis pretenen “posar en valor la feina ben feta” i van reivindicar la figura de l’empresari, dient que “ser empresari significa assumir riscos, crear oportunitats i generar ocupació, aspectes que, sovint, son estigmatitzats”. Pel president de la Cambra de Sant Feliu, ”l’empresa impulsa l’economia, crea futur per a moltes persones, i penso que no ens hem de cansar de proclamar la valuosa contribució de l’activitat empresarial al bé comú. Hem d’aconseguir canviar la percepció negativa que alguns pretenen instal·lar a la societat sobre l’empresa”. Finalment, Ayach va subratllar que “un dels objectius del meu mandat al front de la Cambra és el de reforçar el nostre paper per convertir-nos en un interlocutor, cada vegada més imprescindible, entre les empreses i les administracions, allà on es prenen les decisions que ens afecten a tots”, al mateix temps que “professionalitzar el capital humà de les empreses per poder competir en el mercat global, amb una aposta per la gent jove que esdevé fonamental”.
La cloenda de l’acte, presentat pel periodista Josep Puigbó, va anar a càrrec de Luis Bonet, president de la Cámara de España i Jordi Torrades, director general de Comerç del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Tags: cambra de comerç, comerç, empreses, indústria, Premis, reconeixement, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat, turisme
Notícia anterior
Begur ja ha cobrat més de 20.000 euros en multes per consums excessius d’aigua i reduirà la pressió a tot el municipi
Notícia següent
L’hostaleria gironina preveu “un bon inici” de la temporada d’hivern pel pont de la Puríssima amb ocupacions del 90%

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes