La cònsol general del Marroc a Girona visita l’Ajuntament de Palamós

Palamós

L’Ajuntament de Palamós va rebre dimecres 5 de juny la visita institucional de la cònsol general del Marroc a Girona, Aicha Ibn El Alami.

Es tracta de la primera visita oficial que realitza al municipi, d’ençà que va accedir a aquest càrrec el passat mes de setembre, provinent del consolat que el Marroc té a la ciutat del Vaticà.
L’alcalde de Palamós, Lluís Puig la va rebre, i en nom del municipi li va agrair la seva visita. Durant la reunió es van abordar qüestions relatives a la integració i el foment de la convivència de la comunitat marroquina al municipi, així com el de les línies de cooperació de les dues institucions. Al final de la trobada institucional l’alcalde va obsequiar la cònsol amb un llibre que recull imatges del litoral palamosí i de la Costa Brava.

Servei de Ciutadania i Immigració
Actualment, Palamós compta amb unes 900 persones d’origen marroquí. L’Àrea municipal d’Acció Social i Ciutadania, disposa del Servei de Ciutadania i Immigració, mitjançant el qual s’ofereix informació i orientació a tots els nouvinguts cap a diferents serveis del municipi: padró municipal, sistema sanitari, ensenyament, formació, serveis socials, treball, convivència, associacionisme i participació.
Des d’aquest servei es realitza el seguiment de cada cas i de les seves necessitats i, quan cal, coordinen programes formatius, com és el cas de les sessions de coneixement de la societat catalana o les sessions de coneixement de l’àmbit laboral, i/o la seva derivació a serveis especialitzats.
També s’organitzen cursos de català i castellà, així com activitats que pretenen fomentar la millora de la cohesió social i la convivència, com el projecte Rossinyol, o el suport a diverses associacions locals, entre altres.
El Servei de Ciutadania i Immigració de Palamós, es troba ubicat a l’edifici municipal del carrer Mn. Jacint Verdaguer 12, davant el parc de l’Arbreda. L’horari de l’oficina és de dilluns a divendres amb atenció al matí, de 9 a 14 hores. El contacte amb aquest servei municipal es pot fer mitjançant el telèfon: 972 31 31 82, o bé el correu electrònic: ciutadania@palamos.cat.

Festa Major de Palamós 2024

Tags: acollida, ajuntament de Palamós, cònsol, immigració, Marroc, palamós, serveis, societat, visita institucional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El menjador de l’escola Guillem de Montgrí revalida el certificat “Bo, Sa i d’Aquí”
Notícia següent
La fiscalia detecta un augment del 53% dels delictes d’odi a les comarques gironines, sobretot per actituds racistes

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes