La Diputació de Girona licita la promoció turística de l’Aeroport de Girona per un import total de sis milions d’euros

Girona (ACN).- La Diputació de Girona ja ha obert la licitació del contracte de serveis d’assessorament, planificació, negociació i inserció d’espais publicitaris, continguts i accions especials en els mitjans de comunicació i en els mitjans propis de companyies aèries i operadors turístics per a la promoció turística de les comarques gironines i, en especial, de l’Aeroport de Girona.

El contracte estableix una durada màxima de quatre anys, fins al 2027, tot i que es renovarà cada any, i un import total de 6.112.264,46 euros. D’aquesta manera, la inversió anual serà d’1.540.800 euros.
Amb la promoció d’aquesta infraestructura estratègica per a les comarques gironines, es vol incrementar el turisme a la demarcació, ja que el transport aeri és una de les vies principals d’accés a la destinació, així com una font per a la promoció i el desenvolupament turístic.
Aquesta licitació té l’origen en el conveni de col·laboració subscrit entre la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Girona el mes de juny passat per impulsar l’Aeroport de Girona, cabdal per a sectors imprescindibles per al desenvolupament de les comarques gironines, com el turisme, l’empresa i la recerca.
Segons aquest acord, les tres institucions faran aportacions anuals. Concretament, la Diputació de Girona, de 800.000 euros; la Generalitat de Catalunya, també de 800.000 euros -la meitat a través de l’Agència Catalana de Turisme, i l’altra meitat, a través d’Aeroports Públics de Catalunya-, i la Cambra de Comerç de Girona, de 5.000 euros.
La licitació ja s’ha publicat en el perfil del contractant de la Diputació de Girona i, posteriorment, també es publicarà al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE). Les empreses que estiguin interessades a participar-hi tenen trenta-un dies naturals per presentar les seves propostes, fins al 22 de gener del 2024.

Tags: Aeroport Girona, Comarques gironines, Diputacio Girona, equipaments, infraestructura, inversió, licitació, mitjans aeris, mitjans de comunicació, promoció econòmica, societat, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Generalitat flexibilitza les restriccions per sequera a pagesos, ramaders i viveristes que fan ús eficient de l’aigua
Notícia següent
Torna el Parc Infantil de Nadal al Pavelló Firal de la Bisbal les tardes del 27, 28 i 29 de desembre

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes