La Diputació i l’advocacia de Girona i Figueres signen un acord per ajudar persones vulnerables en matèria d’habitatge

Girona (ACN).- La Diputació de Girona, a través del Servei d’Habitatge, ha renovat el conveni de col·laboració amb els col·legis de l’advocacia de Girona i Figueres en matèria d’habitatge.

L’acord, amb una vigència de dos anys prorrogables, permetrà potenciarà la coordinació i millorar la prestació del Servei d’Intermediació en l’Àmbit de l’Habitatge, que té com a objectiu oferir una atenció especialitzada a persones vulnerables en risc d’exclusió residencial i amb problemes per pagar el seu habitatge principal.
L’objectiu de l’acord és millorar el suport als ens locals de les comarques gironines, els ajuntaments i els consells comarcals. De fet, aquestes administracions són les que fan el primer acolliment a les famílies en risc de pèrdua de l’habitatge i els faciliten mesures encaminades a reduir el nombre de procediments d’execució hipotecària i de demandes per impagament de les rendes de lloguer que finalitzin amb la pèrdua de l’habitatge.
La Diputació de Girona té distribuïts nou punts del Servei d’Intermediació en l’Àmbit de l’Habitatge, que es va començar a desenvolupar el 2016. Compta amb oficines comarcals a l’Alt i el Baix Empordà, la Selva i el Gironès i als ajuntaments de Banyoles (també actua a l’àmbit de tot el Pla de l’Estany), Blanes, Vidreres, Salt i la Bisbal. En total, dona cobertura a cinc de les vuit comarques de la demarcació.

Tags: acolliment, advocacia, ajudes, Comarques gironines, conveni, Diputacio Girona, exclusió social, Figueres, habitatge, serveis, societat, vulnerabilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Tasques d’asfaltatge a diversos carrers de Pals
Notícia següent
Enxampen un lladre després de robar en un habitatge a Portbou gràcies a l’olor del perfum de dona que s’havia endut

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes