La Federació del Comerç de la Bisbal crea el Bisbaleuro per tal de crear sinergies entre comerç local i escoles bisbalenques

La Bisbal d’Empordà.- Aquesta mes la Federació del comerç ha engegat una nova proposta dinamitzadora que romandrà activa fins el 22 d’abril: els Bisbaleuros.

D’entrada, l’entitat de comerciants de la Bisbal va dur a terme diverses xerrades informatives a l’alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles de la Bisbal amb l’objectiu de fer pedagogia de la importància de comprar al comerç local.
Per tal de reforçar-ho, la Federació del Comerç de la Bisbal ha creat els Bisbaleuros: unes monedes de paper que els comerços associats entreguen als clients que duguin a terme compres en el comerç i serveis locals. Les Escoles de la Bisbal disposaran d’una guardiola per tal que tot l’alumnat hi vagi dipositant els Bisbaleuros que vagin obtenint. L’escola que més en reculli, coma premi, obtindrà un val de 300 euros de material escolar per bescanviar al comerç local bisbalenc. La resta d’escoles també tindrà un premi de 100 euros cadascuna per bescanviar en material escolar.

Tags: botigues, comerç, dinamització del comerç, escoles, La Bisbal d'Empordà, pedagogia, productes de proximitat, promoció econòmica, sensibilització, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Golf de Pals celebrarà el 27 de març un torneig benèfic per ajudar als afectats pel volcà Cumbre Vieja de la Palma
Notícia següent
El Baix Empordà treballa per avançar cap a la igualtat efectiva de gènere

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes