La Fundació Hospital Sant Carles de Begur dona 30.000€ a diferents entitats socials

Begur.- Aquest dimarts, 3 d’octubre, ha tingut lloc l’acte de lliurament dels donatius de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur a diferents associacions i fundacions de l’àmbit social, cooperatiu i la salut.

L’acte, celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament, ha comptat amb la presència dels membres de la Fundació i representants de totes les entitats que rebien el donatiu.
L’alcaldessa Maite Selva, en la seva intervenció, ha constatat: “Cal fer un doble agraïment, d’una banda, agrair a la Fundació la seva generositat i treball constant, i per l’altra, felicitar i encoratjar les diferents entitats que reben el donatiu per la gran tasca que realitzen en els seus àmbits. No oblidem que en realitat els beneficiaris d’aquestes ajudes són totes les persones que aquestes associacions i fundacions atenen dia rere dia”. Durant l’acte, també ha pres la paraula Mossèn Taberner, administrador de la Fundació Hospital Sant Carles, qui ha repassat la trajectòria de la Fundació, amb una antiguitat de 200 anys i creada pel Dr. Comas i Ros.

Les entitats donatàries
En l’actualitat, la Fundació gestiona un edifici on viuen sis famílies, una casa familiar a l’entrada de Begur i dues botigues. La gestió d’aquests immobles aporta uns beneficis que la Fundació deriva a entitats que col·laboren amb Begur i rodalies amb projectes socials, de salut i cooperatius. En aquest sentit, la Fundació ha lliurat 6.000 euros a cadascuna de les següents cinc associacions: Càritas Begur, Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana Palafrugell, Fundació Josep Carreras, Fundació Oncolliga Girona i Fundació Vimar.

Quarta convocatòria de beques per a estudis superiors
El Patronat de la Fundació Hospital Sant Carles de Begur manté oberta la quarta convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigides al col·lectiu de joves de Begur, Esclanyà i Regencós. El pressupost total destinat a beques pel curs 2023 – 2024 és de 10.000 €. Les sol·licituds es poden presentar fins al 20 d’octubre al correu electrònic patronathospitalsantcarles@gmail.com.

Tags: Ajuntament de Begur, associacions, begur, benestar social, convocatòria, donació, educacio, entitats, estudi, Fundació Hospital Sant Carles, subvencions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Repintat de la zona blava de Sant Feliu
Notícia següent
Una placa commemorativa a Palafrugell recorda la cessió d’una peça del Carroussel de la Colla Garnatxa a Els Belluguets

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes