La fundació Jordi Comas recull fons per ajudar a les famílies més vulnerables de Castell-Platja d’Aro

Casatell-Platja d’Aro.- La Fundació Jordi Comas Matamala amb l’aportació també d’algunes empreses turístiques del municipi, ha lliurat als serveis socials de l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro 3.000,00 €,  que aquest destinarà a ajudar a les famílies més vulnerables del municipi.

La campanya de la fundació ha estat adreçada al mon del turisme, l’hostaleria, la restauració i el comerç que –a pesar de patir dos exercicis d’extrema dificultat a causa de la pandèmia– s’ha volgut solidaritzar amb les famílies més necessitades. Així, l’acció solidària de la fundació pretén ajudar aquestes famílies a omplir la seva cistella de la compra aquest Nadal.
Una dotzena d’empreses han fet aportacions d’una mitjana de 100 €. Aquest import ha estat complementat amb una aportació de la mateixa fundació, fins arribar a l’import lliurat.

Sobre la fundació Jordi Comas Matamala
La Fundació privada Jordi Comas Matamala es va constituir el 24 d’abril de 2015 a Castell-Platja d’Aro i el seu patronat està presidit per la senyora Carme Hospital i Poch.
Una de les raons de ser de la fundació és la de continuar teixint la xarxa de complicitats que en Jordi Comas va bastir al voltant del turisme com a fet transversal i de gran importància en la nostra societat.
La fundació, per tant, té per objecte el manteniment de la seva memòria i el seu compromís cap a la Costa Brava, tot desenvolupant iniciatives i activitats per promoure i crear un marc permanent de pensament que aporti al món del turisme un seguit de pautes i orientacions que l’ajudin a progressar, conèixer i debatre les tendències del turisme en constant evolució, traslladar a les empreses i a les institucions el coneixement obtingut, promoure el valor del capital humà en l’activitat turística i fomentar el diàleg entre el sector turístic i els diferents actors socials per tal de crear consciència sobre la seva transversalitat.

Tags: Castell-Platja d’Aro, donacions, empreses, Fundació Jordi Comas, Nadal, sector turistic, serveis, Serveis Socials, societat, solidaritat, vulnerabilitat
Notícia anterior
El Museu del Suro de Catalunya a Palafrugell programa activitats familiars coincidint amb les festes de Nadal
Notícia següent
Bones festes i un millor any 2023!

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes