La màgia de la motivació en el lloc de treball a Santa Cristina

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- La feina ens motiva o ens desmotiva? Una pregunta que pot generar un ampli debat amb punts de vista molt dispars. Òbviament que hi ha molts factors que poden fer girar la balança cap a un costat o cap a l’altre: el tipus de feina, els honoraris, les hores de treball… Però en el que tots estarem d’acord és que per fer una bona feina requereix estar motivat.

L’associació cultural Amics de La Casa `Màgica de Santa Cristina seguirà el proper dissabte 25 de març organitzant una conferència, tal com ho va fent des de fa 10 anys. Aquesta vegada s’ha convidat al veterinari Carles Montañés Estupiñà per parlar de “La màgia de la motivació en el lloc de treball”. El conferenciant, que va venir l’any passat a explicar “La màgia de les vacunes”, en aquesta ocasió parlarà de les causes que provoquen la motivació i de la desmotivació. També explicarà les conseqüències, la identificació i el tractament de la motivació.
La conferència “La màgia de la motivació en el lloc de treball” tindrà lloc a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina a partir de les 7 de la tarda. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Tags: amics de la casa màgica, conferència, cultura, motivació, Santa Cristina d'Aro, societat, treball
Notícia anterior
Una menor denuncia tocaments d’un quiromassatgista de la Bisbal d’Empordà detingut el juny passat per abusos
Notícia següent
El SOC Festival de dansa urbana i fusió de Torroella surt al carrer aquest dissabte amb exhibicions i activitats gratuïtes

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes