La Policia Local de Calonge i Sant Antoni es reforça amb sis agents per als pròxims mesos

Calonge i Sant Antoni

Des d’aquest dissabte 22 de juny, la Policia Local de Calonge i Sant Antoni compta amb sis nous agents interins –quatre dones i dos homes– que formaran part del cos durant els pròxims sis mesos.

D’aquesta manera es podrà fer un reforç durant la temporada d’estiu, quan la població resident al municipi creix substancialment.
La incorporació permetrà que hi hagi dos agents patrullant a l’entorn del passeig Josep Mundet de Sant Antoni cada dia, tant al matí com a la tarda, a més de dos agents més a l’Oficina d’Atenció Ciutadana que la Policia Local té establerta al mateix passeig. Fins ara, cada estiu aquesta oficina havia comptat amb dos auxiliars administratius. Per tant, serà la primera vegada que la ciutadania hi serà atesa per agents de policia. També com a novetat, aquest punt d’atenció estrena imatge: ha estat retolat amb un disseny més amigable que inclou fotografies de promoció turística del municipi.
Actualment, el cos policial de Calonge i Sant Antoni compta amb una plantilla estable de trenta-sis agents, a més dels sis interins que fan temporada d’estiu.

Tags: agents, Calonge i Sant Antoni, policia local, reforç, seguretat, serveis, societat, temporada turística, videovigilància

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Cicle “El Pati de Can Gil 2024” a Corçà
Notícia següent
Verges vol realitzar un vitrall que Masó va dissenyar per l’església parroquial el 1925

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes