La tercera edició del Tourist Talent Management explora la satisfacció i la motivació en el món laboral

Girona.- Per segon any consecutiu, el Tourist Talent Management (TTM) ha tingut lloc a la ciutat de Girona. L’activitat s’ha concentrat a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona, al campus de Montilivi, on, durant tot aquest dijous al matí, s’hi han portat a terme ponències i taules rodones en una jornada que ha dut per títol “Satisfacció i motivació en el món laboral: experiències i estratègies en el sector del turisme i l’hostaleria”.

Aquesta tercera edició de l’esdeveniment, impulsat conjuntament per la Fundació Climent Guitart, la Fundació Jordi Comas i la CETT Fundació, ha estat enfocada a entendre les bases fonamentals del benestar laboral, abordar reptes específics en la seva implementació, compartir innovacions d’èxit i posar l’accent en els desafiaments presents i futurs del benestar laboral en el sector del turisme i l’hostaleria.
Tot plegat, per ajudar a fidelitzar el talent en la indústria més important de l’activitat econòmica de la demarcació, que suposa “gairebé el 20 % del producte interior brut (PIB) i l’11 % de l’ocupació”, tal com ha recordat el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, en la cloenda.
El nou model de turisme a Catalunya fomenta un turisme més ètic, innovador i responsable, i això implica actuar en el principal actiu que tenim: el personal”, ha explicat el president, Miquel Noguer, que hi ha afegit: “El Patronat de Turisme Costa Brava Girona fa més de catorze anys que imparteix el programa de formació ‘Turisme 360 graus’. A més, des del 2010, impulsem la beca de recerca i investigació en turisme Yvette Barbaza, i col·laborem amb altres entitats en temes referits a la professionalització del sector”.
També ha intervingut en la cloenda la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, i hi ha assistit el diputat i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Plana.
La jornada ha reunit empreses, professionals, administracions i representants socials de diversos àmbits i centres líders en formació, investigació i transferència de coneixement, experts en la gestió turística i amb el nexe comú del talent.

Tags: benestar, Comarques gironines, condicions laborals, Diputacio Girona, Fundació Jordi Comas, hostaleria i turisme, jornades, ocupació, Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, personal, turisme
Notícia anterior
La Generalitat multa quatre grans tenidors amb 393.000 euros per no oferir lloguer social a les comarques gironines
Notícia següent
L’AP-7 entre Borrassà i Vilademuls es reobrirà aquesta tarda amb un carril per sentit i completament diumenge

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes