La VI Gala Valors en Acció reparteix vint-i-nou guardons a esportistes i equips de les comarques gironines pel seu joc net

Girona.- Unes sis-centes persones han assistit aquest divendres a la tarda a la VI Gala Valors en Acció, que ha tingut lloc a la sala Xavier Montsalvatge de l’Auditori de Girona.

L’acte, que ha servit per posar el punt final als Jocs Emporion 2022, reconeix els esportistes i els equips que han destacat pel joc net i l’exemplaritat en les activitats organitzades durant l’any pels consells esportius de les comarques gironines.
Després de dues edicions condicionades per la pandèmia, la gala ha recuperat la plena presencialitat i ha comptat amb la participació de la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula; el diputat d’Esports, Jordi Masquef, i el president del Consell Esportiu de la Selva, Manel Fernández. També hi han assistit vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Antoni Escudero, i els representants dels consells esportius gironins.
En la seva intervenció, el diputat d’Esports, Jordi Masquef, ha remarcat el clima d’harmonia i companyonia amb què es van desenvolupar els tres dies d’activitats ludicoesportives dels Jocs Emporion 2022: “Són valors que, a la Diputació de Girona, considerem imprescindibles en qualsevol àmbit de la vida. El nostre propòsit és reforçar a tothom (tècnics, esportistes, famílies, directius i tutors de joc) la consciència que la pràctica esportiva ha d’anar acompanyada de comportaments cívics, respecte a l’adversari i esforç”.
En la gala d’aquesta tarda s’han repartit un total de vint-i-nou guardons. Divuit han estat els premis Targetes Verdes Valors en Acció per als equips que han obtingut més targetes verdes durant les lligues organitzades pels consells esportius, entre els que hi ha l’Escoleta FC Palafrugell de futbol 7, el Prebenjamí del Club Futbol Global Palamós A de futbol 7, el Benjamí D de l’Escola de Futbol Calonge – Sant Antoni de futbol 7, i el Benjamí del Vedruna Palamós Blanc de bàsquet (Baix Empordà). Els premis Valors en Acció dels consells esportius al Baix Empordà han estat per Esther Hidalgo i  els coordinadors FPCE Begur (Baix Empordà).
Els Jocs Emporion i la Gala Valors en Acció estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i compten amb el suport dels consells esportius de les comarques gironines.

Tags: Baix Empordà, Comarques gironines, competició, consells esportius, Diputacio Girona, equips, esportivitat, esports, exemplaritat, gala, jocs, joves, reconeixement, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Es posen a la venda les entrades de la 55a edició de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell
Notícia següent
Catalunya registra 16 ingressats més per Covid (1.126) i 6 crítics més (31), amb 41 morts més des de dimarts

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes