La Xarxa Polígons Baix Empordà organitza una jornada d’innovació i lideratge empresarial

Baix Empordà.- El Consell Comarcal de Baix Empordà, de la mà de l’Oficina Tècnica de Suport als Polígons (OTSP), promou una jornada orientada a afavorir les relacions entre el sector públic i el sector privat per tal d’enfrontar reptes conjunts amb eficàcia i transparència.

En aquest cas, la jornada es celebra el proper 22 de febrer, amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Bisbal, al Teatre Mundial, just a escassos metres de l’aparcament gratuït del Camp de Futbol Vell.
És un esdeveniment orientat a tota la ciutadania baix empordanesa, tot i que esdevé un reclam per les Administracions locals i el teixit empresarial, que actuen com a dinamitzadors de l’ocupació i la promoció econòmica del territori. La necessitat d’engegar projectes de naturalesa publicoprivada per afrontar reptes en clau Agenda 2030 converteix aquest esdeveniment en una oportunitat única per enfortir les relacions entre els agents públics i privats del territori.
Xavier Marcet, consultor d’estratègia, innovació i transformació d’organitzacions, explicarà de primera mà, com podem innovar conjuntament, la importància de liderar el canvi, l’experiència pròpia en la gestió de projectes, entre altres.
La Jornada compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.

Tags: activitats econòmiques, Baix Empordà, comerç, Consell Comarcal, empreses, jornades, La Bisbal d'Empordà, polígon, sector públic i privat, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Obres de millora i substitució del clavegueram al carrer de la Bisbal de Palafrugell
Notícia següent
Els pagesos gironins pateixen onze robatoris cada mes als seus camps, la majoria a l’Empordà

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes