L’ACA repararà la mota del Ter i la canonada d’aigua potable de manera imminent

Torroella de Montgrí.- L’ACA iniciarà de manera imminent, en els propers dies, la reparació de la mota del Ter i de la canalització de l’aigua potable a Torroella de Montgrí.

Així ho ha manifestat Antoni Piriz, cap del departament de Projectes i Obres, durant la reunió de treball que dimarts al matí ha mantingut sobre el terreny amb l’Ajuntament i Sorea. Aquesta serà la primera gran actuació que portarà a terme l’agència en el pla de mesures extraordinari que executarà per reparar els danys ocasionat pel temporal Gloria.
A la trobada hi han assistit l’alcalde, Jordi Colomí; tècnics municipals, tècnics de l’ACA i el gerent territorial de Sorea a Girona, Andreu Masferrer. Després de trobar-se a l’Ajuntament, la comitiva s’ha desplaçat fins a la mota per observar in situ els desperfectes i coordinar la planificació de l’obra. S’està treballant per tal que pugui iniciar-se la setmana vinent, tan bon punt es decreti la urgència, tràmit que es farà aquesta setmana.
L’actuació prioritària se centra en la reparació de la mota, que es va trencar en el punt de desguàs del rec del Molí, entre la resclosa i el pas de Gualta. En aquest punt s’hi va obrir un esvoranc de grans dimensions que va ocasionar, també, el trencament de la canonada d’aigua que porta l’aigua dels pous de Canet cap a la potabilitzadora de Torroella de Montgrí. També ha deixat en una situació de molta fragilitat la canalització del gas. A part d’aquest esvoranc, s’actuarà en altres punts on la mota ha quedat descalçada.

Tags: Agència Catalana de l’Aigua (ACA), inundacions, mota, reparació, riu Ter, serveis, societat, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’exposició “Transparències” de Paula Lausin Clay arriba al Museu de la Mediterrània
Notícia següent
Francesc Ferrer, al nomenclàtor de Santa Cristina

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes