L’acció de neteja de l’entorn del barri del Convent de La Bisbal recull 160 quilos de residus

La Bisbal d’Empordà.- Aquest dissabte passat, 7 de maig, amb motiu la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i en el marc de l’European Clean Up Day, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal va organitzar una activitat de neteja de l’entorn natural del barri del Convent.

L’acció de neteja va comptar amb la participació d’una trentena de persones voluntàries d’edat diverses i va servir per conscienciar sobre la importància de no abandonar cap tipus de residu al medi natural.
Durant la campanya de neteja es va recollir gran quantitat de deixalles amb el material facilitat per l’Agència Catalana de Residus: un total de 160 quilos de plàstic, cartró, paper, fusta o runa, entre d’altres. Es van classificar corresponentment per tal de poder dipositats a la Deixalleria de la Bisbal, espai especialment habilitat per al seu tractament i reciclatge. Amb aquest tipus d’acció reivindicativa i de conscienciació, es pretén donar visibilitat a la problemàtica i eradicar aquests comportaments incívics, fomentant un medi natural lliure de residus i ple de biodiversitat.

Tags: Barri del Convent, consciència ambiental, La Bisbal d'Empordà, medi ambient, neteja col·lectiva, retirada de residus, societat, voluntaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Activitats del Dia internacional dels museus a Sant Feliu de Guíxols
Notícia següent
Neix el festival “A Begur Cultura”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes