L’administrador de l’Escala que ha repartit 80 MEUR: “Estem en estat de xoc. Vermells per dins i per fora”

ACN – Gemma Tubert

L’Escala – “Estem en estat de xoc. Nerviosos, vermells per dins i per fora”. Així és com se sent Fèlix Pons, el responsable de l’administració l’Anxova Milionària, de l’Escala, després de repartir 80 MEUR amb la rifa de Reis. Assegura que és el somni de qualsevol administrador i encara no es creu que li hagi pogut passar a ell: “Estàvem treballant amb la meva germana quan m’ha dit aquest número el tenim i ens hem quedat en blanc”. Són pocs els afortunats que han passat per l’administració. Un d’ells, Tomàs Ramos, ha explicat a l’ACN que té un dècim i ara farà servir els diners per reformar la casa, comprar-se un cotxe i ajudar la família. 9 de les 40 sèries de l’Escala han anat a parar a Figueres, en un establiment del barri del Bon Pastor.

El Tomàs Ramos és un dels pocs afortunats que aquest matí s’ha deixat veure davant l’administració l’Anxova Milionària. Hi ha anat amb la seva germana i amb el dècim premiat ben agafat. Li han tocat 200.000 euros i, segons explica, ha estat gràcies a “una mena de senyal”. “Vaig venir a fer l’Euromillon i vaig veure que hi havia aquest número acabat en tres i vaig sentir que l’havia de comprar”, assegura a l’ACN. I ja té clar en què gastarà tots els diners: “Reformaré la casa i em compraré un cotxe”.

Un altre dels afortunats amb un dècim premiat, el Paco Torres, explica que els diners l’ajudaran “a viure una mica millor”. “No per fer ‘juerga’ perquè no és una gran fortuna, però és molt agradable que et toqui”, afegeix.

L’administració l’Anxova Milionària ha repartit un total de 80 MEUR. La majoria dels dècims s’han venut per finestreta perquè, tal com explica el seu responsable, Fèlix Pons, l’Escala és un lloc molt turístic i per on hi passa molta gent. Del total de diners, 18 MEUR han anat a parar a un establiment del barri del Bon Pastor de Figueres. Un lloc, assegura Pons, “molt necessitat” i, per tant, “molt ben caiguts”.

Pons assegura que repartir un primer premi com aquest és el somni de qualsevol administrador. “S’ha de viure”, explica. Està feliç perquè coneix molts dels afortunats, alguns ja l’han anat a veure, i d’altres prefereixen mantenir-se en l’anonimat.

Tan bon punt s’ha conegut que el número premiat s’havia venut íntegrament al municipi, desenes de persones s’hi han acostat per celebrar-ho com un èxit compartit. Entre els presents, els propietaris de l’administració han repartit copes i cava.

Figueres celebra el “pessic” 

Pel que fa a l’establiment de Figueres on s’han venut un centenar de dècims, l’alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó, ho ha celebrat a través d’una piulada. “Acabo de parlar amb veïns del Culubret que em diuen que els ha tocat el primer premi del sorteig del Niño. Molt emocionada que els Reis deixin als barris de Figueres un bon pessic de somnis!!!!!! Enhorabona als afortunats!!!”, ha afirmat.

Tags: anxova Milionaria, Figueres, L’Escala, loteria, sorteig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El rebost d’en Llenas
Notícia següent
Quarta edició de la cursa de muntanya de Sant Feliu Ganxotrail

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes