L’Ajuntament activa un nou grup d’empoderament de dones a Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí.- Des l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el suport de l’àrea d’Atenció a Famílies del Consell Comarcal del Baix Empordà, s’ha impulsat la creació d’un grup d’empoderament de dones.

Es tracta de la segona iniciativa d’aquest tipus que es posa en marxa al municipi i té com a objectiu generar un espai de trobada en el qual les participants puguin compartir les seves experiències vivencials i se sentin acompanyades, valorades i reforçades. En el grup hi participen 12 dones. Les trobades es van iniciar el 18 d’octubre i s’allargaran fins al 20 de desembre.
El grup és conduit per dues psicòlogues amb l’objectiu de treballar el reforç l’autoestima, l’empoderament en posar límits, connectar amb les capacitats i limitacions, cohesió de grup, les relacions sanes, autoconeixement, confiança i reforçar la xarxa de les relacions.
Les dones hi participen després d’haver realitzat un procés individual de suport psicològic i que permet un treball en grup molt enriquidors des el punt de vista vivencial. L’avaluació feta per les participants de l’anterior edició va ser molt positiva, ja que se senten motivades pel fet de compartir amb altres dones la seva experiència.
Aquest treball en grup ha estat possible gràcies a la implicació de les professionals de l’àrea i al suport del Ministerio de Igualdad (Pacte d’Estat contra la violència de gènere).
Per poder sol·licitar suport psicològic es sol·licita cita a l’àrea de serveis socials que la tècnica social fa una primera acollida, rebuda i acompanyament social i derivació a la psicòloga.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, atenció psicològica, benestar social, Consell Comarcal, dones, empoderament, grup, serveis, societat, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Presó eludible amb fiança per a vuit detinguts en l’operació antidroga a l’Alt Empordà i llibertat per a la resta
Notícia següent
Palamós fa una crida per a sumar els voluntaris que són necessaris al municipi, per a participar en el Recapte d’Aliments

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes