L’Ajuntament de Begur i Càritas donaran una segona vida als voluminosos que es dipositin a la deixalleria municipal

Begur.- La Junta de Govern Local va aprovar el passat 10 de desembre la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Begur i Càritas Diocesana de Palafrugell per a la gestió del servei de recollida de béns voluminosos que es dipositen a la deixalleria municipal.

L’acord permetrà destinar els béns voluminosos que s’entreguin a la deixalleria a les accions socials que l’entitat organitza a diversos municipis de les comarques gironines –entre ells, Begur– per tal de donar suport a persones que es troben en risc de pobresa o exclusió social.
Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Serveis Socials, posa en valor la tasca social que Càritas duu a terme al poble i arreu del territori i explica que “amb aquesta iniciativa acomplim un doble objectiu. Primer, reduir la quantitat de voluminosos que tenen com a destí la deixalleria municipal; i segon, reaprofitar tots aquests materials donant-los una finalitat social en benefici de les persones i dels col·lectius que més ho necessiten”.

Tags: Ajuntament de Begur, begur, Càritas, deixalleria, reciclatge, serveis, societat, solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Presentació del catàleg “Parant taula 2019” i dels nous números de les revistes Empordà Gastronòmic i Revista del Baix Empordà
Notícia següent
Reedició i avaluació del mapa d’acollida municipal de la Bisbal

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes