L’Ajuntament de Begur renova la pista poliesportiva de l’Escola Pública l’Olivar Vell d’Esclanyà

Begur.- L’Ajuntament de Begur ha executat recentment un seguit de treballs de millora a la pista poliesportiva de l’Escola Pública l’Olivar Vell d’Esclanyà.

En paraules de la regidora d’Educació, Gemma Coll, les obres realitzades s’emmarquen en la voluntat de “posar a punt les instal·lacions esportives abans de l’inici de curs escolar a fi que l’alumnat les trobi en un estat òptim per a la seva utilització i aprofitament”.
Per la seva part, Jordi Carreras, regidor d’Obres i Manteniment, afegeix que “aquests treballs se sumen a les actuacions de millora i arranjament que hem dut a terme i estem executant en d’altres equipaments esportius del municipi, com ara el Pavelló Poliesportiu, el Camp Municipal de Futbol o les instal·lacions del Club Arquers Esclanyà”.
L’actuació ha consistit en la substitució de les grades i el paviment de formigó de la pista poliesportiva, que no es trobaven en un bon estat de conservació a causa del lògic desgast del pas del temps. El formigó de la pista s’estava fragmentant i tenia irregularitats, mentre que les grades ja presentaven deficiències estructurals. Més enllà d’aquesta intervenció, el  drenatge  de  la  pista  estarà  format  per  embornals  amb  reixes  interceptores  de  fosa  que recolliran les aigües pluvials de la pista.
Aquests treballs de renovació també comporten la substitució de les porteries d’handbol i futbol sala per unes de reglamentàries i el pintat de les línies de senyalització dels diferents jocs de la pista. A més, s’ha reemplaçat la xarxa de protecció a la zona de la pista i els tancaments  perimetrals del recinte de l’escola a la zona del carrer Martina, a la pista poliesportiva i la continuació fins al camí del Pedregat.

Tags: Ajuntament de Begur, equipaments, Esclanyà, escola, esports, millora, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Es registra un terratrèmol de magnitud 3.5 percebut a l’Empordà i que no provoca danys
Notícia següent
La XXV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal, a un pas d’exhaurir totes les entrades

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes