L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni dóna resposta a les peticions dels veïns i veïnes dels barris de Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa, Riufred, Parc Aumell i Torre Valentina

Calonge i Sant Antoni.- La regidoria de Participació Ciutadana convoca dues sessions de retorn en el marc de les Consultes de Barri.

Es tracta de donar resposta a les propostes i peticions que van presentar els veïns i veïnes de Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa, Riufred, Parc Aumell i Torre Valentina durant les sessions de debat que van tenir lloc el mes de maig. En aquelles dues sessions els veïns i veïnes van realitzar gairebé una cinquantena de propostes en la cinquena edició de les Consultes de Barri. Els debats es van repartir en dues sessions, i es van recollir les peticions de la ciutadania. Ara, un cop analitzada la viabilitat tècnica i econòmica de les propostes per part dels serveis municipals, l’Ajuntament donarà resposta a cadascuna de les propostes i es traslladarà als veïns i veïnes, d’una banda, quines propostes no s’han pogut validar, indicant els motius, i d’altra banda, aquelles que han estat validades i que es podran portar a terme.
Les sessions de retorn de les consultes de barri tindran lloc el proper dimecres 5 d’octubre. En el cas dels barris de Mas Ambrós, Puig Tomàs, L’Illa i Riufred la sessió de retorn es farà a les 17.30 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i en el cas de Parc Aumell i Torre Valentian es farà a les 19.30 hores a la Sala TIC del Palau Firal de Sant Antoni.
Entre les propostes que es van recollir a Mas Ambrós, Puig Tomàs, l’Illa i Riufred destaquen les relacionades amb la mobilitat, amb la recollida de residus i amb l’enllumenat, entre d’altres. Aquests suggeriments s’afegeixen als que es van proposar a Parc Aumell i Torre Valentina, amb peticions com millorar la neteja de la riera, disposar de més aparcament o millorar l’asfaltatge d’alguns carrers.

Tags: Ajuntament, barris, Calonge i Sant Antoni, enllumenat, mobilitat, participacio ciutadana, propostes, residus, reunions, serveis, societat, veïns

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El prestigiós pianista i compositor Manel camp rep el Premi Espai Ter 2022
Notícia següent
Palafrugell acull la 28a edició del Festival de Jazz Costa Brava

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes