L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i la Universitat Internacional de Catalunya participen en l’Smart City Expo World Congress

Calonge i Sant Antoni.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, conjuntament amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha participat aquest dijous matí en un esdeveniment vinculat a l’Smart City Expo World Congress de Barcelona.

La jornada impulsada per l’Ajuntament i la UIC és un side event que tenia per objectiu exposar l’experiència de l’Ajuntament en l’àmbit smart city. El vicealcalde Arturo Prades, ha obert la jornada que ha tingut lloc al recinte Gran Via – Fira de Barcelona a l’Hospitalet. El programa d’aquesta jornada ha continuat amb la conferència “A Safe & Smart Town”, a càrrec d’Ivan València, cap de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. València ha exposat els projectes que actualment impulsa Calonge i Sant Antoni en el marc smart city, i concretament en el desenvolupament i implementació de projectes de seguretat i sostenibilitat que desenvolupa l’Ajuntament.
La presentació de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni s’emmarcava en el side event “Optimizing Mobility & Resources through Public Smart-Tech”, que tenia per objectiu impulsar un espai de debat sobre el nou paradigma tecnològic entre el domini públic i el privat que trobem a les superfícies urbanes, amb l’objectiu de discutir el present i el futur d’aquest àmbit. Dintre de l’acte, s’han donat a conèixer casos concrets i propostes innovadores, com ara el del municipi de Calonge i Sant Antoni, que s’ha convertit en paradigma de la gestió tècnica de la densitat urbana i les seves implicacions per a l’optimització dels recursos municipals mitjançant la tecnologia smart-tech. També s’han presentat diversos casos i projectes d’èxit del sector de les ciutats intel·ligents a escala internacional.

Tags: Barcelona, congrès, medi ambient, presentacio, projectes, Sant Antoni de Calonge, seguretat, Smart Town, societat, sostenibilitat, tecnologia
Notícia anterior
Palamós posa a disposició de la ciutadania el servei de cotxe elèctric compartit
Notícia següent
La Comissió d’Acció Climàtica aprova preservar Ràdio Liberty i convertir l’espai en un memorial sobre la Guerra Freda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes