L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni inverteix 100.000€ en la instal·lació de tancaments d’ocultació de cubells i contenidors de residus

Calonge i Sant Antoni.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha adjudicat la instal·lació de 14 tancats d’ocultació de cubells i contenidors de residus per tal de millorar l’estètica i el funcionament del servei de recollida.

Amb el desplegament del sistema porta a porta, en les zones amb un volum de població més dens es van haver d’instal·lar diversos grups de tòtems on poder penjar els cubells de recollida selectiva. Ara amb el projecte que s’està executant aquests espais es tancaran amb l’objectiu de crear llocs de recollida de residus més ordenats en l’aspecte sanitari i que a la vegada millorin la imatge del municipi en la gestió de recollida de residus sòlids urbans.
En total s’instal·laran 7 tancats per les illes de recollida porta a porta que estaran situats al nucli de Calonge, als carrers Balmes, Enric Lluís Roura, Jacint Verdaguer, la Sala,  i Camp d’en Coll, i 7 tancats per contenidors a Sant Antoni, concretament a l’avinguda de Catalunya, plaça Catalunya, l’aparcament del Collet, l’Avinguda de Torre Valentina i l’Avinguda de Pau Casals.

Projecte guanyador del pressupost participatiu 2021
La ciutadania de Calonge i Sant Antoni va decidir que els 100.000€ del Pressupost Participatiu 2021 es destinessin a la millora i substitució de contenidors d’escombraries i punts de recollida selectiva. En la fase de votació en total hi van participar 623 persones.
Un cop escrutat el resultat el projecte guanyador va ser la millora i substitució de contenidors d’escombraries i punts de recollida selectiva, que és el que actualment s’està executant.

Tags: Ajuntament, Calonge i Sant Antoni, escombraries, estètica, inversió, neteja, participacio ciutadana, pressupostos participatius, residus, serveis, societat, tancament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Rt baixa a 1,03 però el risc de rebrot puja a 48 (+1), amb 4 ingressats menys (325) i 1 crític menys a l’UCI (90)
Notícia següent
Palafrugell honorarà els seus difunts més il·lustres la diada de Tots Sants

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes