L’Ajuntament de Castelló obre quatre processos selectius per cobrir llocs de treball de caràcter temporal per a l’estiu

Castelló d’Empúries.- A partir d’avui i fins al 20 d’abril, comença el període de presentació d’instàncies per a tres dels processos selectius que porta a terme l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb l’objectiu de cobrir llocs de treball de caràcter temporal per a l’estiu.

En total seran 4 processos selectius: Auxiliars informadors turístics, dinamitzadors esportius per a la platja d’Empuriabrava, agents cívics i agents de Policia Local interins per a l’estiu (aquest s’iniciarà properament).
En total s’oferiran 14 places, amb contractes de durada d’entre un mes i mig i tres mesos, a les que es pot optar si s’han complert els 16 anys i s’està en possessió del títol de graduat escolar: 5 places d’agent cívic, 3 places auxiliar informador turístic, 3 places de dinamitzador esportiu i 3 places d’agent de la Policia Local.
Les persones que hi estiguin interessades poden consultar les bases a l’apartat d’ Oferta Pública de Treball del web municipal. Per presentar la sol·licitud es pot fer de dues maneres: de forma presencial a les oficines de l’OMAC (demanant cita prèvia a través del web de l’Ajuntament o trucant al telèfon 972250426); o de forma telemàtica, si es disposa de certificat digital. En aquest procés es pot fer ús del servei de suport OAC 360, actiu de 8 a 20 hores de dilluns a divendres.
La inscripció al procés selectiu té un cost de 20€, que es pot pagar presencialment a l’OMAC, demanant una carta de pagament o fent una transferència bancària. Finalment caldrà estar pendent d’aparèixer a llistat d’admesos i superar una prova abans de presentar els mèrits.

Tags: Ajuntament de Castelló d'Empúries, Alt Empordà, Castelló d'Empúries, convocatòria, estiu, ocupació, procés de selecció, serveis, societat, temporada turística, treball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El rebost d’en Llenas
Notícia següent
Comença la vacunació Covid a l’edifici de l’antiga Agglotap de Sant Feliu

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes