L’Ajuntament de la Bisbal impulsa la línia d’ajut per la implantació de botigues taller amb l’objectiu de captar nous artesans al municipi

La Bisbal d’Empordà.- Aquest abril s’ha obert la convocatòria d’ajuts per a la nova implantació de botigues taller d’artesania artística a peu de carrer a la Bisbal d’Empordà. L’objectiu d’aquests incentius és incentivar la creació de nova activitat econòmica que comporti un desenvolupament del teixit comercial i artesanal en les zones comercials de la ciutat.

Les actuacions que se subvencionaran són l’adquisició de mobiliari, maquinària i eines per a l’inici de l’activitat, les obres i instal·lacions per a la reconversió o nova obertura de l’establiment i el lloguer del local on s’ubica l’activitat econòmica. El període d’execució de l’actuació podrà abastar de l’1 de gener de 2024 al 30 de juny de 2025.
Les subvencions són per concurrència no competitiva i, per tant, a mesura que es presentin les sol·licituds i s’atorguin les subvencions, s’anirà restant de l’import total de la subvenció. Per aquest any 2024, l’Ajuntament ha destinat una dotació pressupostària total de 15.000€. Atès que l’import de la subvenció pot ser d’un màxim de 5.000€ per sol·licitud, es compta que hi poden haver 3 beneficiaris de la subvenció amb un 100% de percentatge de projecte subvencionat.
Els terminis per presentar les sol·licituds finalitzaran el 30 de setembre de 2024 o fins a esgotar-se el pressupost. A través d’aquest enllaç es pot descarregar tota la informació i documentació per poder tramitar la subvenció, així com les bases i la convocatòria on es detallen totes els requisits per participar-hi.
Estem convençuts que aquesta iniciativa contribuirà a consolidar la Bisbal d’Empordà com un referent en l’àmbit de l’artesania i el comerç local, alhora que impulsarà l’activitat econòmica i la creació d’ocupació al nostre municipi”, explica la regidora de Comerç i Activitats Econòmiques Laura Irla.

Tags: activitats econòmiques, ajudes, artesans, botigues, convocatòria, dinamització del comerç, La Bisbal d'Empordà, promoció econòmica, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’economia gironina tanca el primer trimestre amb una taxa d’atur del 12,47% i suma 14.400 desocupats més
Notícia següent
Novetat editorial: “Llegendes, creences i pràctiques esotèriques: Calonge, Palamós, Sant Antoni, Sant Joan i Vall-Llobrega”, de Jordi Ardanuy

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes