L’Ajuntament de l’Escala i el festival Portalblau entreguen a Càritas 4.135,48 euros

L’Escala.- L’Ajuntament de l’Escala entrega periòdicament a una entitat d’interès local els diners que es recapten dels casaments civils que es fan al municipi. En aquesta ocasió, els diners recollits han estat 2.500 euros, que s’ha decidit destinar a Càritas, com una de les entitats que més estan treballant per ajudar a persones afectades pels efectes de la Covid-19.

En la mateixa línia, també s’ha decidit que aquest any s’aporti a aquesta entitat el 10% de les entrades que es van vendre aquest estiu del festival Portalblau. En aquest sentit, s’ha entregat un xec de 1.635,48 euros. Així, en total, Càritas rebrà 4.135,48 euros.
L’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, ha agraït a Càritas la tasca que està desenvolupant al municipi a través dels seus voluntaris i serveis.

Tags: Ajuntament de l'Escala, Alt Empordà, Càritas, cultura, donació, festival Portalblau de l'Escala, Festivals, societat, solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
242 voluntaris van participar a la neteja del fons marí de les platges de Llafranc i Port Pelegrí
Notícia següent
L’Ajuntament de Figueres rep una subvenció de la Diputació de Girona per proporcionar electrodomèstics sostenibles a famílies vulnerables

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes