L’Ajuntament de Palamós engegarà un procés de participació ciutadana per posar al dia l’ordenança de circulació

Ràdio Palamós

Palamós.- L’Ajuntament de Palamós obrirà un procés de participació ciutadana per actualitzar l’Ordenança de Circulació, Mobilitat i Utilització Viària, pel que fa als barris vells de Palamós i de Sant Joan, segons ha informat Ràdio Palamós.

El municipi vol incorporar noves aportacions per posar al dia uns textos que ja tenen més de 15 anys de vida i que, en alguns aspectes han quedat desfasats. L’anunci arriba després que un grup de veïns hagi presentat al·legacions contra l’Ordenança, reclamant la flexibilització de l’accés rodat al barri Vell i al Pedró.
L’Ajuntament de Palamós disposava de l’Ordenança reguladora de circulació i l’ús viari del nucli antic de Sant Joan, aprovada l’any 2004. Després van venir l’Ordenança de les normes de circulació de vehicles al barri Vell de Palamós, l’any 2006, i, tot just un any després, l’Ordenança de circulació, seguretat i utilització viària. Tres instruments que l’actual govern municipal d’ERC ha refós en una nova ordenança, que va aprovar inicialment a finals d’aquest any passat. De fet, els textos de les tres ordenances primàries s’han mantingut íntegres, i només s’hi ha afegit com a novetat la regulació de nous vehicles d’aparició més recent, com és el cas dels patinets elèctrics. Ara l’Ajuntament considera que hi ha aspectes que s’han d’actualitzar, com explicava ahir al programa “Preguntes” de Ràdio Palamós l’alcalde de Palamós, Lluís Puig.
L’actualització de l’Ordenança de circulació passarà prèviament per un procés de participació ciutadana. Alfons Bartolomé, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palamós en parlava aquest dimarts en el Ple, a preguntes del grup socialista, mentre que a principis d’aquesta setmana veïns del Pedró i del barri Vell de Palamós van presentar al registre de l’Ajuntament unes al·legacions amb el suport de 300 firmes: reclamen que el trànsit rodat en aquests àmbits sigui més flexible, sobretot per facilitar el transport i el suport a molta gent gran que hi viu.

Tags: ajuntament de Palamós, Barri Vell, circulació, flexibilitat, mobilitat, ordenança, palamós, participacio ciutadana, queixes, transport urbà, veïns

1 comentari. Leave new

  • Trobu injust que familiars que no viurn al barri no puguin pasa amb el seu coche per ana a veure la familia en el barri ya molta gen de adat abanzada trobu que es injust u que tindrian que fe es la policia local cilcula mes pel varribdel padro y sota padro que em tingui accidents i robus ocupas i lladre aixo crec q es mes important que no laces de coches

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Consell Comarcal es suma a la celebració del Dia Internacional contra l’Homofòbia en el Futbol
Notícia següent
Els empresaris de turisme i oci de la Costa Brava centre s’uneixen per crear una experiència diferent

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes