L’Ajuntament de Pals instal·larà un sistema de vídeo vigilància amb lectura de matrícules

Pals.- Amb l’objectiu de reforçar la seguretat al municipi, l’Ajuntament de Pals ha iniciat el tràmit per instal·lar un sistema de vídeo vigilància amb lectura de matrícules i control d’accés en model sancionador.

En aquest moment el procés està en fase d’exposició publica, després els anuncis oficials (DOGC i BOP) en data de 24 de febrer de 2020. Així, i fins el 6 d’abril, estarà en exposició pública el projecte aprovat inicialment, que ja es pot consultar clicant en aquest enllaç o de manera presencial, a les dependències municipals, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, festius exclosos.
D’aquesta manera Pals s’afegeix a altres municipis de la comarca i d’arreu de Catalunya, que han optat per aquest sistema de seguretat, que també té un efecte dissuasiu, connectat amb la seu de la Policia Local de Pals. El sistema registrarà totes les matrícules i les bolcarà en una base de dades que detectarà els vehicles fitxats i permetrà rastrejar-los en el cas que la Policia Local hagi de sancionar o detenir el conductor. Des del consistori han assenyalat que aquest sistema de control complementarà la feina de la Policia Local i permetrà col·laborar amb altres cossos de seguretat.

Tags: Ajuntament de Pals, mobilitat, pals, seguretat ciutadana, serveis, societat, videovigilància
Notícia anterior
Castell-Platja d’Aro commemora el Dia Internacional de les Dones 2020 amb el projecte “10 dones il·lustres, 10 il·lustradores”
Notícia següent
Oques Grasses, Ana Tijoux, Mafalda i Despit complementen el cartell del Festival Ítaca Sant Joan

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes