L’Ajuntament de Sant Feliu crea la figura de l’agent de salut

Sant Feliu de Guíxols.- Després de setmanes de preparació, el consistori guixolenc ja ha posat en funcionament la figura de l’agent de salut.

Es tracta d’un servei que proporciona la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i que té per objectiu acompanyar, assessorar i ajudar els conciutadans i conciutadanes amb temes com els hàbits i les conductes saludables, la sexualitat o la salut emocional.
És un servei obert a tota la ciutadania, independentment de l’edat“, comenta la regidora de Salut del consistori, Laura Serrano. L’edil sosté que “des que ACAS Baix Empordà va tancar les seves portes fa dos anys, a Sant Feliu hi ha una necessitat de treballar els temes de salut de manera transversal“, tasca que portarà a terme, a partir d’ara, l’agent de salut. El càrrec l’ostenta la dinamitzadora juvenil, psicòloga i integradora social Marta Liarte.
El servei atén necessitats en torn de la prevenció i la promoció de la salut“, continua explicant la regidora de Salut, Laura Serrano. D’una banda, s’encarrega d’impartir xerrades, tallers i activitats als centres educatius de la ciutat, amb grups de totes les edats; de l’altra, té un servei de consultoria individual per a tractar assumptes de sexualitat, habilitats emocionals, xarxes socials, drogodependència… L’agent de salut també ocupa el càrrec de dinamitzadora de l’Espai Salut del Punt d’Informació Juvenil (dimarts i dimecres de 19 a 20 hores) i exerceix d’altres funcions, com ara l’assessorament per a professionals.
Si esteu interessats o interessades a fer ús d’algun d’aquests serveis que ofereix la figura de l’agent de salut de Sant Feliu de Guíxols, podeu dirigir-vos-hi directament trucant al número de telèfon 619 15 50 36 o bé escrivint un correu a l’adreça salut@guixols.cat. Treballa amb un horari flexible i intentarà donar-vos resposta amb el mínim de temps possible.

Tags: agent, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, atenció ciutadana, prevenció, promoció, psicologia, Salut, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat
Notícia anterior
Comença la nova programació de tallers i xerrades de Ca l’Anita de Roses
Notícia següent
Pau Presas obre l’acte de commemoració dels 261 anys d’existència de la indústria del tap i el suro a Cassà de la Selva

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes