L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols signa un acord per gestionar 9 habitatges socials

Sant Feliu de Guíxols.- L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha signat un acord amb la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (SAREB), per la cessió temporal de 9 vivendes en règim d’usdefruit per un màxim de 4 anys, però que es podran anar prorrogant anualment.

Aquests habitatges es podran destinar tant a lloguer amb preus assequibles com també per l’allotjament de persones que es trobin en situació d’emergència social.
L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, comenta que aquest acord “és un primer pas d’aquesta col·laboració” que donarà pas a “unes col·laboracions més àmplies, que és en el que anirem treballant en els propers mesos”. També ha destacat que “això és un pas molt important per mirar de començar a solucionar el problema de l’habitatge a la nostra ciutat“.
Durant tot el període que duri l’acord, l’Ajuntament serà l’encarregat de gestionar els immobles. Aquests habitatges podran ser ocupats per famílies en situació d’impagament o sense títol de lloguer. Per la seva banda, el consistori assumirà les despeses corresponents a la gestió de la vivenda, com també el seu manteniment ordinari o l’IBI, entre d’altres.
La SAREB rebrà, a canvi de la cessió, una contraprestació mensual de 125 euros per les vivendes lliures i de 75 per les que estiguin ocupades, unes despeses per fer front als pagaments d’assegurances i comunitat.

Tags: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, conveni, habitatge, lloguer, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’informe ‘Una mar de canvis’ demana una gestió més sostenible del medi marí
Notícia següent
L’oli de l’Empordà Olirium, guardonat als Estats Units

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes