L’Ajuntament de Torroella de Montgrí contracta 5 joves en pràctiques

Torroella de Montgrí

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents àrees del consistori.

Aquesta iniciativa pretén millorar l’ocupació de persones joves menors de 30 anys, mitjançant l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, alhora que facilita la seva posterior incorporació al mercat laboral. Així mateix, a la pròpia administració ens serveix per obrir-nos a talent jove.
Aquestes contractacions s’han gestionat des de l’Àrea de Promoció Econòmica i gràcies a un conveni marc de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació, i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.
Les pràctiques s’emmarquen en un règim d’alternança i amb formació dual, on els joves continuen estudiant i destinen unes hores a treballar a una administració pública.
Els alumnes en pràctiques provenen del cicle formatiu de grau mitjà formació professional dual (FP Dual) Gestió Administrativa, el cicle formatiu de grau superior formació professional Dual (FP Dual) Integració Social, el cicle formatiu de grau mitjà formació professional Dual (FP Dual) jardineria i floristeria, cicle formatiu de grau mitjà d’Informàtica, a l’Institut de la Bisbal d’Empordà, Montilivi de Girona i de Palamós.
De les 5 incorporacions, un s’incorporarà a l’àrea de Territori i Sostenibilitat fent tasques administratives. La Brigada Municipal serà l’àrea encarregada de tutoritzar dos joves més que ja estan realitzant pràctiques de jardinera als parcs i jardins del municipi. L’àrea de Serveis Econòmics ha incorporat també un jove provinent de l’Institut Montilivi, d’un grau mitjà de gestió administrativa. Així mateix, l’àrea d’Informàtica ha incorporat un jove que prové de l’Institut de Palamós, d’un cicle formatiu d’informàtica.
La regidora de promoció de l’Ocupació, Cristina Viegas ha manifestat que “entenem la incorporació dels/les estudiants, com una oportunitat per a poder conèixer el funcionament intern de l’administració. A més, pretenem afavorir la participació activa en la seva formació pràctica facilitant la posterior incorporació al mercat laboral“.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, contractació, joves, ocupació, pràctiques, serveis, societat, Torroella de Montgrí, treball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El duet Romaní-Mazzanti Jazz Duo torna a actuar a la plaça de l’Oli de Monells el diumenge 7 de juliol
Notícia següent
Arrenca un nou cicle d’exposicions d’estiu a la Sala Municipal El Teatre de Peratallada

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes