L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’Estartit instal·larà 5 estacions d’autoreparació de bicicletes i càrrega de bicicletes elèctriques

Torroella de Montgrí / L’Estartit.- L’Ajuntament de Torroella de Montgrí instal·larà cinc panells amb eines per arreglar les bicicletes i endoll per carregar bicicletes elèctriques en diferents punts de Torroella de Montgrí i l’Estartit.

Quatre d’aquests “bike tools” s’han col·locat en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística i un altre amb el Consorci de les Vies Verdes.
Els panells disposen de diverses eines imprescindibles per fer el manteniment d’una bicicleta o arreglar petits problemes que puguin tenir. Es tracta d’estacions d’autoreparació i manteniment de bicicletes. Aquestes se subjecten mitjançant uns ganxos amb gomes que permeten una còmoda i correcta manipulació del vehicle.
L’estació inclou bomba de peu d’aire per inflar les rodes, claus allen hexagonals de 3- 4-5 mm, clau anglesa, alicates, tornavís pla i d’estrella i dues palanques per treure la coberta de la roda. Aquestes estan subjectes a la base mitjançant cables d’acer i tancats dins del panell. Per obrir-lo funciona amb un euro retornable, a l’estil dels carros de supermercats.
En total s’instal·laran tres “bike tools” a Torroella de Montgrí i dos a l’Estartit. A Torroella aniran col·locats a l’entrada del municipi després del pont del Riu Ter, a la zona del CAP; a l’estació d’autobusos i a la zona esportiva. A l’Estartit s’ubiquen a l’aparcament dissuasori de l’entrada del poble i a la Plaça Beatles, al costat de l’Oficina de Turisme. De fet, aquest darrer ja està en funcionament.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, ciclisme, esport, L'Estartit, medi ambient, serveis, societat, sostenibilitat, Torroella de Montgrí, vehicle elèctric, vies verdes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Reunió de valoració dels avenços en matèria de seguretat ciutadana amb els cossos policials i el teixit comercial de la Bisbal d’Empordà
Notícia següent
The Corrs, John Fogerty, Raphael, Diana Krall i The Passenger actuaran al Cap Roig Festival 2024

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes