L’Ajuntament de Torroella dóna la benvinguda a l’alumnat del curs de coneixement de medi i societat catalana i el seu marc jurídic

Torroella de Montgrí.- La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit aquest divendres una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i societat catalana i el seu marc jurídic, que s’està duent a terme gràcies al Servei d’Acollida del Consell Comarcal del Baix Empordà.

El curs es realitza a les aules de l’Escola Municipal d’Adults, al Convent dels Agustins, i està adreçat als nous empadronats i és una formació imprescindible per tal d’obtenir el Certificat de Primera Acollida.
La coordinadora del curs, Isabel Oller, ha presentat l’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i la regidora d’Igultat, Cristina Viegas a l’alumnat. Els representants municipals han explicat quin és el funcionament de l’Ajuntament i han donat importància al coneixament de la llengua catalana en el seu procès d’acollida.

Tags: acollida, Ajuntament de Torroella de Montgrí, benvinguda, Consell Comarcal, curs, formació, immigrants, serveis, societat, Torroella de Montgrí
Notícia anterior
Nou enllumenat al carrer Francesc Verntallat en el marc del Pla de Xoc de neteja i manteniment de la Bisbal
Notícia següent
Miquel Martín i Serra s’endinsa en les llegendes i els corallers catalans amb la novel·la “Guanyaràs una mar llisa”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes