L’Ajuntament engega una campanya de civisme a Torroella i a l’Estartit

Torroella de Montgrí / L’Estartit.- L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha engegat una campanya per fomentar el civisme, el bon ús de l’espai públic i d’alguns serveis municipals.

Es desenvoluparà a través de les xarxes socials municipals sota l’eslògan “Jo mai mai”, amb la voluntat de generar la complicitat de la ciutadania per sumar esforços i canviar comportaments i actituds, especialment en determinats àmbits on actualment el consistori ha detectat més mancances.
Vol esdevenir una acció en positiu, implicant el ciutadà com a persona responsable i protagonista indispensable que ha de fer possible un municipi millor i amb major qualitat de vida. En aquest sentit, es vol  fer reflexionar sobre aspectes de civisme, des d’un punt de vist distès, però també amb la voluntat de provocar la reflexió col·lectiva sobre aspectes quotidians.
Alhora, s’aprofita la campanya per reforçar la visibilització de serveis municipals que ben emprats són extraordinàriament beneficiosos per al conjunt de la ciutadania, com són la recollida de trastos vells, el servei gratuït de recollida selectiva porta a porta per a comerços o hostaleria, el servei gratuït de recollida de poda i restes vegetals, la tinença responsable de mascotes a la via pública. També s’incidirà en la publicitat no autoritzada a la via pública i el respecte a les persones amb mobilitat reduïda.
El regidor responsable de Neteja Viària i Residus, Marc Calvet, considera que la campanya de civisme ens ha de servir per millorar la qualitat urbana del municipi i canviar actituds incíviques, que comporten desajustos importants en el servei de neteja viària i recollida de residus. Ha afegit, també, que “estem convençuts que el civisme és una responsabilitat col·lectiva i que treballant conjuntament ciutadania i administracions podem obtenir canvis significatius en el paisatge urbà”.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, campanya, civisme, L'Estartit, mascotes, medi ambient, neteja viària, porta a porta, servei de recollida d'escombraries, serveis, societat, Torroella de Montgrí, via pública

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Catalunya registra 58 ingressats menys per covid (1.105) però 3 crítics més (34), amb 29 morts més des de dimarts
Notícia següent
Les principals empreses de creuers presents a l’assemblea de Medcruise descobreixen els atractius turístics de Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes