• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Revista del
Baix Empordà
Empordà
Gastronòmic
  • Actualitat
    • Societat
    • Cultura
    • Salut
    • Patrimoni
    • Medi ambient
    • Gavarres
    • Esports
    • A peu pel Baix Empordà
    • A la vila del Peix Fregit
    • Serveis
  • Gastronomia
    • El rebost d’en Llenas
  • Agenda
  • La revista
  • Hemeroteca
  • Llibres
  • Qui som
  • Contacte

L’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró entrega els premis a les guanyadores dels dos primers sortejos de la campanya ‘Platja d’Aro Portes Obertes’

6 de Juliol de 2020

L’acte celebrat a l’Hotel & Spa La Terrassa de Platja d’Aro va comptar amb la presència dels representants dels establiments col·laboradors; de l’alcalde del municipi, Maurici Jiménez; del regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló; i del president de l’AdEM, Manel Canadell

Castell-Platja d’Aro .- La campanya ‘Platja d’Aro Portes Obertes’ va viure el passat divendres un dels moments més esperats: el lliurament dels premis a les guanyadores (Irma Benítez i Montse Garcia) dels dos primers sortejos d’Instagram.

En un acte celebrat a l’Hotel & Spa La Terrassa de Platja d’Aro, les afortunades van rebre els premis de mans de l’alcalde del municipi, Maurici Jiménez; del regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló; i del president de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (AdEM), Manel Canadell. A l’acte també hi van assistir la majoria dels representants dels establiments col·laboradors d’aquests dos primes sortejos, que han estat: Carles Ordiales (Hotel & Spa La Terrassa), Mònica Gràcia (Òptica Gràcia), Mercè Rabanillo (Boutique Chesco), David Vall (Botiga Tiffosi), Rocío Aranda (Golf d’Aro) i Francesc Solà (Aparthotel Comtat Sant Jordi).

Premis espectaculars 
En el cas de l’Irma Benítez (Barcelona), guanyadora del sorteig celebrat durant la setmana del 18 al 24 de maig, es va endur una nit d’hotel amb spa per a dues persones a l’Hotel & Spa La Terrassa de Platja d’Aro; ulleres de sol més un val de 50€ en ulleres graduades gentilesa d’Òptica Gràcia; i una partida de Pitch&Putt per a dues persones al Golf d’Aro.
La guanyadora del sorteig de la setmana del 25 al 31 de maig, Montse Garcia (Badalona) va ser premiada amb una nit d’hotel amb esmorzar per a dues persones a l’Aparthotel Comtat Sant Jordi; un val de 50€ en roba per a home de la Botiga Tiffosi; i un vestit/conjunt de màxim 150€ més un descompte del 50% en complements a la Boutique Chesco.
Paral·lelament a l’entrega de premis, aquesta setmana es realitzarà el vuitè sorteig de la campanya en el qual estaran en joc diferents obsequis (vals-regal en botigues de roba per a home i dona, en botigues esportives, llibreries i òptiques, entre d’altres), experiències (de salut, esportives i d’oci nocturn) i estades (allotjament d’una o dues nits en diferents establiments de la població, amb altres serveis inclosos com esmorzar o spa). Els premis són fruit de la col·laboració dels establiments de Platja d’Aro que participen en la campanya.
Aquesta iniciativa pionera en el panorama turístic català està resultant d’allò més satisfactòria. Construïda a partir del consens de la pràctica totalitat del teixit comercial i empresarial de la població, ‘Platja d’Aro Portes Obertes’ ha aconseguit promocionar la marca Platja d’Aro a través d’uns sortejos setmanals a Instagram. Amb una mitjana de mig miler de participants per sorteig i un increment notable dels seguidors tant del perfil de l’AdEM (de 1.741 a 2.990 followers) com dels establiments col·laboradors, està previst que la campanya conclogui a finals d’agost.

AdEM, una trajectòria d’èxit
Una de les particularitats de la campanya és la voluntat d’integrar el màxim nombre d’establiments més enllà dels 180 associats que actualment formen part de l’AdEM. De fet, el treball en xarxa va ser un dels objectius fundacionals de l’entitat. Creada el 1982, l’AdEM també ha apostat per la dinamització de l’àmbit empresarial, la desestacionalització de la temporada turística, i la promoció de la qualitat dels recursos i serveis que Platja d’Aro ofereix els 365 dies de l’any.
En aquest sentit, cal recordar que l’AdEM col·labora habitualment, junt amb l’Ajuntament, en l’organització d’esdeveniments com la ‘Magic Night’, la fira ‘Rock & Wine’ o el Carnaval, el més multitudinari de les comarques gironines. Organitza la tradicional ‘Botiga al Carrer’, que es celebra dos cops a l’any i que enguany arriba a la seva 20a edició, i el ‘PDA Nadal Shopping’, una fira nadalenca que s’emplaça al bell mig del centre comercial, on es ven producte artesanal i es realitzen activitats infantils, tallers, actuacions musicals i es rep la visita especial dels Reis d’Orient i el Pare Noel.
A més, l’AdEM també col·labora amb l’Associació Culturejant -que el proper 19 de juliol estrena ‘Set maneres de ser Hamlet”-, impulsa tertúlies empresarials, desenvolupa projectes socials, aposta per l’accessibilitat turística i crea vincles amb universitats i altres centres de formació. L’activa participació en totes aquestes campanyes i projectes té com a objectiu enfortir una marca tan potent com és Platja d’Aro.

Marca turística de referència
La Costa Brava és un dels indrets més espectaculars del continent europeu, i això es tradueix amb la visita de milers de turistes nacionals i internacionals, que se senten atrets pels encants d’un entorn immillorable, i  també per l’excel·lència de la seva oferta turística.
Gràcies a la inversió, a la feina ben feta i a l’anàlisi dels hàbits de consum dels visitants, Platja d’Aro ha esdevingut l’epicentre turístic d’aquest petit racó de la Mediterrània i el destí ideal per viure experiències ja sigui amb la família o amb els amics. Amb una oferta comercial, d’allotjament, d’oci i de restauració de qualitat, Platja d’Aro fa temps que s’ha convertit en un punt de trobada dels amants de l’esport, la cultura, i el lloc idoni per a la celebració de grans congressos i convencions.
Inevitablement la pandèmia ha frenat l’activitat d’un poble dinàmic com Platja d’Aro, però si una cosa s’ha demostrat al llarg dels anys és la seva capacitat d’adaptar-se a les circumstàncies i d’assolir l’èxit malgrat les adversitats. Enguany, amb l’impuls del ‘Platja d’Aro Portes Obertes’, no en serà una excepció.

Arxivat com a: Baix Empordà, Societat, Turisme Etiquetat com a: ADEM, hotel la terrassa, portes obertes, Premis, sorteig, turisme

Reader Interactions

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Barra lateral primària

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic és una publicació trimestral d’àmbit comarcal de difusió dels valors culturals i històrics del Baix Empordà: el seu patrimoni arquitectònic tan ric –especialment l’iber i el medieval–, els seus paisatges tan admirats –el mar i la muntanya–, així com també els seus personatge i oficis, l’art i la literatura, l’educació, el medi ambient o les tradicions.

#josocemporda
#joemplantoalemporda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Segueix-nos

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Catalunya News

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Footer

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram

Treballadors de la fàbrica Conrado Vilar de @calo Treballadors de la fàbrica Conrado Vilar de @calongesantantoni a la dècada de 1930. Autor desconegut, fons Josep Fort. És una de les imatges que il·lustren l'article "Visió històrica de la fàbrica de suro de can Conrado Vilar" de Víctor Pou, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#suro #calongeisantantoni #fabrica #historia #industria #seglexx #fotosantigues #costabrava #gavarres #premsacomarcal
El congre, sabor i tradició en hores baixes", d'A El congre, sabor i tradició en hores baixes", d'Alfons Garrido (@museudelapesca de @visitpalamos). Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #pesca #congre #cuinamarinera #cuinatradicional #cuinadepescadors #peix #palamós #costabrava #premsacomarcal
La barraca de les Rabioses és un dels 554 element La barraca de les Rabioses és un dels 554 elements patrimonials que recull fins ara l'inventari de patrimoni cultural del Parc natural del Montgrí @pnmmbt realitzat per l'arqueòleg Ferran Codina. Tota la informació al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#montgri #parcnaturaldelmontgrí #torroellademontgri #ullà #bellcairedemporda #lescala #patrimoni #patrimonicultural #pedraseca #cultura #historia #costabrava #premsacomarcal
"Cocotxes de bacallà amb pil-pil, all, bitxo i tòfona", de Dovarly Muñoz i Miguel Garcia (xefs del restaurant @kaospalamos a @visitpalamos). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaix, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #cuinacatalana #receptes #bacalla#cocotxas #palamos #costabrava #premsacomarcal
Foto de Santa Cristina d'Aro de Pere Rigau Roch de Foto de Santa Cristina d'Aro de Pere Rigau Roch de la dècada de 1940 feta des de Salom. És una de les imatges que il·lustren l’article “Santa Cristina d’Aro a finals del segle XIX” de @gloriajaraalberti, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”, ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles"
#santacristinadaro #seglexx #historia #territori #fotosantigues #queboniceslempordà #costabrava #premsacomarcal
"Musclos amb salsa marinera", de @quimcasellas.cas "Musclos amb salsa marinera", de @quimcasellas.casamar (xef del restaurant @casamarllafranc a @visitapalafrugell). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaix, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #musclos #cuinamarinera #receptes #costabrava #premsacomarcal
El Cabo San Vicente des del passeig marítim de @v El Cabo San Vicente des del passeig marítim de @visitpalamos (1967). Imatge del Fons Collell que il·lustra l'article "Creuers turístics a Palamós (1928-2022)", de @joaquimserrabech (Associació Gironina d'Amics de la Mar). El trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#palamós #passeigdemar #turisme #creuers #historia #costabrava #fotosantigues #premsacomarcal
"Arròs carnaroli, galta de vedella, tòfona, roma "Arròs carnaroli, galta de vedella, tòfona, romaní i xocolata", de @jordvallespi (xef del restaurant @pahissadelmas a @visitpals). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#empordagastronomic #gastronomia #pals #arrosdepals #cuinacatalana #cuinaempordanesa #receptes #costabrava #premsacomarcal
"Vestint la Mort: evolució històrica del vestuar "Vestint la Mort: evolució històrica del vestuari de la Dansa de la Mort de la @processo_verges", de @francesc.bosch.torrent (Professor d'història i cronista). Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#verges #setmanasanta #dansadelamort #processo #cultura #historia #tradició #vestuari #costabrava #premsacomarcal
"Conill a la caçadora amb carxofes, cansalada fre "Conill a la caçadora amb carxofes, cansalada fresca i cargols", de @tomasbrull (xef de @lacalataverna a @visitpalamos). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#gastronomia #cuinatradicional#menjardecollons #cuinaempordanesa #cuinaempordanet #receptes #conill #carxofes #cargols #costabrava #premsacomarcal
"Art romànic: Sant Iscle d'Empordà", de Pau Roig "Art romànic: Sant Iscle d'Empordà", de Pau Roig. Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#artromanic #romàniccatalà #esglesiesdecatalunya⛪️ #cultura #patrimoni #patrimonicultural #costabrava #queboniceslempordà #premsacomarcal
"Truita vaga de margaridetes i espàrrecs de marge "Truita vaga de margaridetes i espàrrecs de marge", de @iolandabustos (xef biodinàmica especialitzada en flora comestible). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles”, ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de la @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”
#empordagastronomic #gastronomia #cuinaambflors #flors #cuinacatalana #cuinatradicional #receptes #truita #esparrecsdemarge #costabrava #premsacomarcal
"Natura i territori: Els espies de la nit", de @ra "Natura i territori: Els espies de la nit", de @ramotgarcia (President del @grupnaturasterna) i fotografies de @rosamatesanz. Podeu llegir l'article complet al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #fauna #ocells #ocellscatalans #gamarus #natura #naturasterna #patrimoninatural #costabrava #valldaro #premsacomarcal
"En aquesta equació màgica de la cuina empordane "En aquesta equació màgica de la cuina empordanesa del ‘mar i muntanya’ el mar per mi sempre hi té un pes més destacat”. Podeu llegir l’entrevista de Pau Roig amb el xef @enricherce, autor de “Deliciós mar” (@cossetaniaedicions), al número 26 d’Empordà Gastronòmic, “Xefles”, ja la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, “Espies a la Costa Brava”
#gastronomia #cuinamarinera#pesca #pescadors #cuinamarimuntanya #cuinaempordanesa #xef #llibres #receptes #premsacomarcal
#primavera #flors #natura #espaisnaturals #roselle #primavera #flors #natura #espaisnaturals #roselles #colza #baixemporda #costabrava
Tomba de Richard Schwenke al cementiri de Sant Fel Tomba de Richard Schwenke al cementiri de Sant Feliu de Guíxols. És una de les imatges que il·lustren l'article "Nazis a S'Agaró i Sant Feliu de Guíxols", d'@enigma_jorgerios, que trobareu al número 80 de la @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #nazisme #seglexx #1940s #santfeliudeguixols #sagaro #historia #memoriahistorica #costabrava
"AnXoves: Ximpleries eiXelebrades a les Xarxes": l "AnXoves: Ximpleries eiXelebrades a les Xarxes": l'activista de la #cuinatradicional @abrahamsimon7932 analitza les bajanades sobre les anxoves confitades que circulen per les xarxes socials i Internet. Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#gastronomia #cuina #cuinaempordanesa #pesca #pescadors #anxoves #xarxessocials #internet
La Dansa de la Mort, la màgia esfereïdora del #d La Dansa de la Mort, la màgia esfereïdora del #dijoussant a #verges 
#dansadelamort #setmanasanta #processo #cultura #patrimoni #tradicions #baixemporda #lotempsesbreu #neminiparco
Paul Fidrmuc i la seva piragua plegable "Don Tonto Paul Fidrmuc i la seva piragua plegable "Don Tonto" a la platja de Tamariu. És una de les imatges que il·lustren l'article "Un espia alemany a Tamariu" de Ramir Lacasa, que trobareu al número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles"
#espiesalacostabrava #nazisme #seglexx #segonaguerramundial #fotosantigues #piragüisme #costabrava #espiesalacostabrava #historia #premsacomarcal
"Les societats gastronòmiques catalanes i basques "Les societats gastronòmiques catalanes i basques", de @marti.sabria. Podeu llegir l'article complet al número 26 d'Empordà Gastronòmic, "Xefles", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 80 de @rbaixemporda, "Espies a la Costa Brava"
#xefles #empordagastronomic #societatgastronòmica#cuinatradicional #gastronomia #menjardecollons #fotosantigues #seglexx #costabrava #premsacomarcal #20anys
This error message is only visible to WordPress admins

Twitter

A Twitter List by jordimolins

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic
Tel. 646554923 · redaccio@revistabaixemporda.cat · www.revistabaixemporda.cat · www.empordagastronomic.cat
BAIX EMPORDÀ

Utilitzem galetes (cookies) per poder oferir la millor experiència al nostre web. Si hi continua navegant assumim que hi està d'acord.AcceptarPolítica de privadesa