Les colles de Santa Cristina són premiades en els carnavals de la Vall d’Aro

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- Com cada any les colles que representen el municipi de Santa Cristina s’enduen gran part dels premis que es reparteixen en les rues de Sant Feliu, Platja d’Aro i Santa Cristina.

Els 81 membres de l’Associació Carnavalesca Dakidallà es van disfressar de Wild Sabana. A la rua de Sant Feliu de Guíxols van recollir dos premis: el 2n premi de comparsa i el premi a la Simpatia. A Platja d’Aro van guanyar el 3r premi com a comparsa i a Santa Cristina, a la 42ª rua del Carnaval de l’Amistat, van quedar primers a nivell de comparsa. La colla Mar i Muntanya, de 64 components, es va inspirar amb el tema Reines del Rodeo i va recollir el 2n premi de carrosses grans a la rua de Sant Feliu i el 5è premi, també de carrosses grans, a la 46ª rua de Carnaval de Platja d’Aro. A Santa Cristina va guanyar el 1r premi i el dissabte següent a Olot va recollir em 2n premi de carrosses grans. La colla més veterana de Santa Cristina, Els Merlots amb 40 membres aquest any va triar el tema Terra de foc. Va guanyar el 4t premi de carrosses grans a la rua de Sant Feliu i el 2n a Santa Cristina. A Platja d’Aro no hi va desfilar a causa de la pluja. Blaus i Cia formada, la colla formada per 90 membres va triar el tema I al fons … blaus! Els va permetre guanyar el 4t premi de carrosses grans a la 46ª rua de Carnaval de Platja d’Aro.
Però el Carnaval 2024 també va comptar amb la participació de tres colles més. Els 72 membres d’Els Caganers Alegres que van celebrar el 40è aniversari de la colla, aquest any van ser els Carnestoltes, van ser representats per la Reina Galgània i el Rei El Menhir de la Vall. La colla Les Castanyes voladores, de 64 membres, va sortir als Carnavals de la Vall d’Aro amb una carrossa d’animació que portava per títol Castanyoides voladores i C’Olla de grills, la colla de Carnaval més jove de les 7 que hi ha en aquests moments a Santa Cristina, està formada per 65 components i va desfilar per a les rues de Sant Feliu i de Santa Cristina com a comparsa amb el títol Natura Grillada.
Amb premis o sense, les set colles de Santa Cristina van deixar el llistó molt alt. Felicitats i per molts anys més de Carnaval de qualitat!

Tags: carnaval, Castell-Platja d’Aro, colles, cultura, festa, Premis, rua, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, societat, tradicions, Vall d'aro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Un acusat accepta 5 anys de presó per violar una menor a Fontanilles i deixar-la embarassada
Notícia següent
L’exposició “Vint anys de vies verdes. Connectant el territori” arriba a Castell d’Aro

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes