Les fortes ratxes de vent provoquen diversos incidents a la Bisbal d’Empordà

La Bisbal d’Empordà.- Les ventades d’aquest dimecres van arribar a 78 km/h i van provocar diversos incidents a la Bisbal d’Empordà.

Sense anar més lluny l’equip de jardineria de la brigada municipal va atendre mitja dotzena d’incidències relacionades amb l’arbrat urbà, destacant un arbre de grans dimensions a la zona verda del carrer Marcel Ralló, a davant del CAP Doctora Casponsa. Si bé els incidents no van causar cap desperfecte material, també cal fer esment de l’afectació al trànsit al camí de Castell d’Empordà, direcció Sant Martí de Llaneres, per la caiguda d’un arbre que ocupava parcialment la via.
D’altra banda, l’equip de lampisteria de la brigada municipal, amb l’ajuda del camió cistella va donar suport per tal d’assegurar línies de telèfon afectades per la caiguda dels arbres. I és que van haver-hi arbres caiguts a diversos punts del municipi, a més del del carrer Marcel Ralló i del camí de Castell d’Empordà, n’hi va haver al passatge Carles Bech, a la font de l’Arbre, al Camp dels Capellans o al polígon del carrer Paral·lel.
La Policia Local de la Bisbal d’Empordà va fer un total de 13 serveis relacionats amb la ventada. A més de donar suport als treballs dels Bombers, van intervenir en diversos casos de caigudes de tendals, rajoles, teules, vidres, una branca al damunt d’un cotxe aparcat, un pal de llum a l’avinguda Sant Francesc. Cal destacar la caiguda d’un niu de vespa asiàtica al passeig Marimon Asprer.

Tags: brigada, incidents, La Bisbal d'Empordà, meteorologia, serveis, societat, successos, vent
Notícia anterior
Accions contra la violència de gènere a Begur en el marc del 25N
Notícia següent
Palafrugell reivindica el 25N amb un acte a plaça Nova

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes