“Les xarxes socials són més perjudicials que beneficioses?”, al Museu de la Mediterrània

Torroella de Montgrí.- “Les xarxes socials són més perjudicials que beneficioses?” aquesta pregunta va generar el primer debat de les jornades d’Art Jove d’enguany, ja que el seu significat va molt més enllà de les interaccions digitals que s’efectuen en el dia a dia.

Les xarxes socials es basen en les relacions humanes que s’estableixen en un context determinat, i aquestes relacions no tenen per què incloure els canals digitals. Les interaccions que es fan, tant en una xarxa com en l’altra –digital o analògica–, poden ser tant perjudicials com beneficioses.
A partir de la pregunta original un grup de joves de Torroella de Montgrí i l’Estartit ha anat treballant una proposta expositiva que vol mostrar les diferències entre elles per a conèixer allà on estan presents, i que es podrà veure al Museu de la Mediterrània fins al proper 18 d’octubre.

Projecte Indi
Indi és un projecte que va néixer l’any 2012 a redós d’unes jornades d’Art Jove organitzades pel Museu de la Mediterrània i que té per objectiu apropar les pràctiques artístiques als joves, amb la voluntat de generar un espai d’experimentació, creació i producció vinculat al pensament i a la pràctica artística contemporània.
Aquest any el projecte Indi 2021 s’ha desenvolupat a través de diverses accions, partint d’una àgora oberta per a la formulació de preguntes al Museu de la Mediterrània que va tenir lloc durant el mes de març. Dels resultats d’aquesta primera acció va sorgir la pregunta escollida que ha servit de fil conductor pels tallers que s’han dut a terme a l’estiu i que han derivat en les produccions que configuren aquesta exposició.

Tags: art contemporani, cultura, exposició temporal, jornades, joventut, Museu de la Mediterrània, Projecte Indi, societat, Torroella de Montgrí, xarxes socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Inauguració de l’Espai d’Innovació Empresarial de Figueres
Notícia següent
Presentació de la nova Organització de Productors Pesquers de Peix Blau de Catalunya

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes