L’Hospital de Palamós recupera les visites guiades a la sala de parts

Palamós.- L’Hospital de Palamós reobre aquest 2023 les visites a sala de parts per les gestants i les seves parelles o acompanyants. És una activitat periòdica que ja es feia i es va veure interrompuda per la pandèmia de la Covid-19 i que després de més de dos anys s’ha pogut tornar a recuperar.

La visita a la sala de parts es realitza cada primer dilluns de mes a les 20 hores. S’inicia a la sala d’actes de l’edifici Fleming (2a planta) on es fa una petita presentació sobre el servei, l’espai i recomanacions i consells a tenir en compte. Tot seguit, totes i tots els assistents visitaran la sala de parts a l’Hospital.
Conèixer l’espai on properament donaran a llum ajuda a aportar una sensació de tranquil·litat, confiança i seguretat durant aquestes darreres setmanes de gestació. La visita està dirigida per una llevadora de l’equip i està oberta a totes les gestants i acompanyants a partir de la setmana 30 d’embaràs.

La humanització del part a Palamós
L’Hospital de Palamós atén a les necessitats actuals de les dones i dels seus drets com a futures mares. Aquest 2022 s’ha avançat en aquest sentit incorporant l’acompanyament al part en cesàries des del mes de gener, els primers parts a l’aigua des del mes de setembre.
Per altra banda, ja fa anys treballa per reduir la instrumentalització durant el naixement. Així, per exemple, les episiotomies s’han reduït fins al 7,6% el 2021 o el part vaginal després de cesària en anteriors parts està per sobre el 60%.

Tags: equipaments, hospital de palamós, infants, maternitat, naixement, palamós, Salut, serveis, societat, SSIBE, visites guiades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Aniol Oliver obre la temporada d’exposicions a les Escoles Velles Centre Cultural d’aquest 2023
Notícia següent
Ampliació de l’horari d’atenció públic al consultori local de Santa Cristina d’Aro

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes