L’Hospital de Palamós s’adhereix al projecte “Film in Hospital”

Palamós.- Des d’aquest mes de març l’Hospital de Palamós ha implementat un nou sistema d’entreteniment als seus infants ingressats. Ho fa de la mà del projecte “Film in Hospital” una plataforma en línia, amb accés lliure i gratuït a pel·lícules i altres continguts audiovisuals.

El projecte ha estat possible gràcies a l’Associació Front al Mar que ha donat dues tauletes per a que els infants puguin accedir a la plataforma i que es deixen en préstec a les famílies mentre dura l’ingrés hospitalari.
El Servei de Voluntariat hospitalari és l’encarregat d’oferir aquest servei als nens i nenes ingressades a l’hospital, explicar-los com funciona i ajudar-los en l’accés a la plataforma i també informa als pares o tutors del servei de préstec de la tauleta.
Aquesta opció d’entreteniment durant l’hospitalització se suma a l’acompanyament i entreteniment que ja ofereixen el nostre voluntariat hospitalari i a les visites que setmanalment realitza Tirita Clown als nens i nenes ingressats.
Més de 80 pel·lícules al catàleg “Film in Hospital” ofereix més de 80 pel·lícules de qualitat d’arreu d’Europa organitzades per edats, idioma i durada. A diferència d’altres plataformes existents, la cura i selecció de les diferents obres ha estat portat a terme per professionals de l’educació i l’audiovisual de tota Europa, oferint així continguts educatius, no violents ni sexistes, sense descuidar la part d’entreteniment i diversió.
La plataforma esdevé també un instrument addicional de suport emocional i, per tant, constitueix una oportunitat per contribuir a una millora sensible en l’atenció a la salut des d’una perspectiva integral.

Tags: audiovisual, cultura, hospital de palamós, infants, pel·licules, plataforma, Salut, serveis, societat, suport, tecnologia, voluntariat
Notícia anterior
L’aeroport de Girona tanca el febrer amb 25.597 passatgers, un 90% més que l’any passat
Notícia següent
Presentació a la Bisbal del llibre “Poesia reduïda”, de Xavier Lloveras, de la col·lecció Josep Pla de la Diputació de Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes