Llum verda per a l’obra d’impermeabilització de les canals interiors i recollat dels panells de la coberta del Pavelló Firal de la Bisbal

La Bisbal d’Empordà.- Fa uns dies es va adjudicar el contracte menor d’obres de reparació de la impermeabilització del canal interior i recollat del conjunt dels panells de la coberta del Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà.

Feta la licitació corresponent, s’han adjudicat els treballs a una empresa constructora per un valor de 21.478,71 euros i arrencaran el desembre vinent.
El mal estat de la coberta i dels canals interiors fan que l’aigua de la pluja es filtri pels panells, s’acumuli als canals interiors i, conseqüentment, vagi generant degoters que acaben fent bassals al paviment.
La situació és insostenible i genera moltes molèsties, per això hem actuat el més aviat possible per tal de posar-hi remei”, ha explicat l’alcalde Òscar Aparicio.
El Pavelló Firal, de 2.218 metres quadrats, construït l’any 1998 i inaugurat l’any següent. L’equipament polivalent va ser concebut per acollir propostes de promoció econòmica, lúdiques, festives i culturals, també acull activitats esportives els dies laborables.

Tags: adjudicació, equipaments, La Bisbal d'Empordà, millores, pavelló, reparació, serveis, societat, teulades
Notícia anterior
L’1 de desembre Palafrugell donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de llums
Notícia següent
Remodelació de diverses zones enjardinades de Begur per adaptar-les a la sequera

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes