L’oficina de turisme de Santa Cristina d’Aro inaugura una estació que donarà servei a ciclistes de la via verda

Santa Cristina d’Aro.- L’Oficina de Turisme de Santa Cristina d’Aro, ubicada a l’antiga estació del Carrilet, disposa d’un nou recurs que donarà servei a ciclistes, usuaris/es de la Via Verda. Es tracta d’una estació de càrrega, autoreparació i manteniment.

L’aparell està tancat per motius de seguretat i, per obrir-lo, cal introduir-hi una moneda (de 0,50, 1 o 2 euros), que es retorna un cop finalitzada la manipulació necessària. L’estació disposa d’una bomba d’aire per inflar les rodes, claus hexagonals Allen de 3-4-5 cm, una clau anglesa, alicates, un tornavís pla i un d’estrella, i dues palanques per treure la coberta de la roda. A més, la part superior del tòtem, conté unes barres amb gomes per poder alçar la bicicleta durant la reparació.
L’aparell també està dotat amb dos endolls per poder carregar les bicicletes elèctriques. Així mateix, està previst que, en un futur, aquesta eina també s’utilitzi com a punt de neteja de bicicletes, sempre i quan les restriccions d’aigua ja no estiguin vigents i se’n pugui garantir un ús raonable.
L’objectiu és donar un servei addicional als i les ciclistes i respon a una demanda recollida al llarg del temps per part de moltes persones usuàries, així com promocionar les rutes en bicicleta pel municipi de Santa Cristina d’Aro, al seu pas per la Via Verda.

Tags: bicicleta, equipaments, estació, Manteniment, Santa Cristina d'Aro, serveis, societat, usuaris, via verda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Celebren a l’Ajuntament de Sant Feliu una trobada amb entitats per a la inclusió social, solidaritat i cooperació
Notícia següent
El Consell d’Adolescents de Palafrugell finalitza el seu primer any d’activitat

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes