Matrícula per al curs 2020-2021 de l’Escola d’Adults de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols.- Aquest mes de setembre tindrà lloc el procés de matrícula pel curs 2020-2021 de l’Escola d’Adults de Sant Feliu de Guíxols.

Tot l’alumnat que ja s’hagi preinscrit a o bé continuï amb la seva formació a l’Escola podrà matricular-se els dies 2, 3, 4 de setembre de 10h a 13 hores del matí i els dies 7, 8, i 9 de setembre de 17h a 20 hores.
L’Escola d’Adults ofereix per aquest proper curs una àmplia oferta formativa: cursos de cultura general, anglès, informàtica, castellà, català a tots els nivells, alfabetització, prova d’accés a cicles formatius de grau superior, prova d’accés a universitat per a majors de 25 any i també el curs per obtenir el graduat a la ESO.
Per aquells qui no hagin aconseguit la seva plaça però es trobin en llista d’espera, els dies 14,15,16 i 17 de setembre es publicaran les places que hagin quedat vacants i podran optar-hi en cas d’haver-n’hi.
Per a matricular-se és indispensable portar una fotocòpia del DNI, dues fotografies recents i mascareta.

Tags: educacio, ensenyament, Escola d'adults, formació, matriculació, Sant Feliu de Guíxols, serveis, societat
Notícia anterior
Nous treballs de millora del Pavelló Poliesportiu de Begur
Notícia següent
L’Oficina de Turisme de Platja d’Aro ven en deu dies més de 700 unitats dels dos models de mascaretes reutilitzables corporatives del municipi

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes