Més de mig miler de persones visiten el Pessebre Vivent Teatralitzat de Begur

Begur.- Aquest cap de setmana, Begur ha acollit un dels esdeveniments més emblemàtics de la programació nadalenca. Es tracta de la sisena edició del Pessebre Vivent Teatralitzat de Begur, organitzat pel Grup de Teatre Mutis amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració del grup de batucada Bakanards.

Durant els dies 16 i 17 de desembre, el popular esdeveniment ha portat als carrers de la vila a 550 visitants delerosos de conèixer aquesta representació teatral cada cop més consolidada a l’agenda. Repartides en grups reduïts, han pogut gaudir de les representacions teatrals nadalenques.
Enguany, el Pessebre Vivent ha comptat amb més d’un centenar de persones col·laboradores que han fet d’actors i actrius, han controlat l’accés dels grups i han participat en el muntatge i tot allò necessari per tirar endavant l’esdeveniment. Entre tots, han representat 14 escenes religioses com l’Anunciació dels Pastors, el Miracle del Tió o El Naixement de Jesús. L’esdeveniment també ha comptat amb l’actuació de batucada dels Bakanards.
L’Ajuntament de Begur agraeix al Grup de Teatre Mutis l’impuls de la iniciativa i l’èxit organitzatiu assolit.

Tags: balanç, begur, cultura, festes de nadal, pessebre vivent, societat, teatre amateur, tradicions, visitants
Notícia anterior
Les exportacions gironines remunten un 7,8% a l’octubre gràcies a les químiques i freguen els 6.800 milions aquest 2023
Notícia següent
L’Ajuntament de Sant Feliu es reuneix amb les entitats afectades pel desnonament del Casino Guixolenc, executat per la Cambra de Comerç

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes